GIVEAWAY: Win 2x gratis tickets voor de spannende bioscoopfilm Escape Room

escape room film 2019

GIVEAWAY: Win 2x gratis tickets voor de spannende bioscoopfilm Escape Room

Win deze week bioscoopkaarten voor 2 voor de bioscoopfilm Escape Room. Wie neem jij mee naar the movies als je wint?

Afgelopen donderdag verscheen Escape Room in de bioscoop. Wil jij op onze kosten +1 naar deze film? Doe dan onderaan mee, want wij geven een aantal gratis bioscoopkaarten voor twee weg.

In deze nieuwe psychologische thriller komen zes personen die elkaar niet kennen in een levensgevaarlijk ontsnappingsspel terecht. Ze ontvangen elk een mysterieuze uitnodiging voor een escape room die ze besluiten te aanvaarden. Al snel bevinden ze zich in omstandigheden waar ze zelf weinig invloed op hebben. Om te kunnen ontsnappen zullen ze hun verstand moeten gebruiken en op zoek moeten gaan naar aanwijzingen. Ondertussen is de ene kamer nog dodelijker dan de andere. Lukt het hen om de verschillende puzzels en raadsels op te lossen?

De film draait nu in de bioscoop en heeft overigens niks te maken met de gelijknamige films uit de afgelopen jaren. De film is geregisseerd door Adam Robitel en heeft een cast met met Logan Miller, Deborah Ann Woll en Nik Dodani.

escape room bioscoop 2019WINACTIE Escape Room!

Win twee gratis bioscooptickets voor deze bloedstollende, nieuwe release. Wie neem jij mee naar de film als je wint?

Stuur ons een mailtje via info@mannenstyle.nl met het onderwerp ‘ontsnapt’ en wie weet ontvang jij binnenkort gratis bioscoopkaarten!

Succes!

Meedoen kan tot 7 maart en winnaars ontvangen bericht. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Post a Comment

#Volg ons op Instagram