TRAILER: Nieuwe ‘Hellboy’ preview maakt meer indruk dan vorige clip

hellboy red band trailer bioscoop

TRAILER: Nieuwe ‘Hellboy’ preview maakt meer indruk dan vorige clip

De nieuwe Hellboy Red Band Trailer is hier en oogt toffer dan de eerste previewclip. Ga jij deze film in de bioscoop checken komende maand?

De langverwachte en nieuw leven ingeblazen Hellboy-film heeft een nieuwe Red Band trailer gekregen. De nieuwe previewvideo, met David Harbor (Stranger Things) in de hoofdrol, maakt ons een stuk enthousiaster dan de eerste clip.

Hoewel de nieuwe film is  gebaseerd op de strips met dezelfde naam, zal het geheel niet verbonden zijn met de vorige Hellboy-films die werden gehelmd door fantasy-meester Guillermo del Toro.

Bekijk de officiële synopsis hieronder:

“Hellboy is terug en hij is on fire. Gebaseerd op de stripboekpagina’s van het baanbrekende werk van Mike Mignola, toont dit actievolle verhaal de legendarische halfdemon-superheld (David Harbor, “Stranger Things”) die naar het Engelse platteland wordt geroepen om de strijd aan te gaan met een drietal razende reuzen. Daar ontdekt hij The Blood Queen, Nimue (Milla Jovovich, Resident Evil-serie), een herrezen oude tovenares die verraad uit het verleden wil wreken. Plotseling gevangen tussen het bovennatuurlijke en het menselijke, is Hellboy nu genoodzaakt om Nimue te stoppen zonder het einde van de wereld te veroorzaken.”

Samen met de Hellboy Red Band Trailer werden ook twee nieuwe posters gedeeld door Summit Entertainment, waarin het hoofdpersonage in al zijn glorie te zien is. De film zal geproduceerd worden door Mike Mignola, de maker van het stripverhaal, en zal naast Harbor een cast bieden met Milla Jovovich, Ian McShane, Sasha Lane, Penelope Mitchell en Daniel Dae Kim.

Hellboy Red Band Trailer

Hellboy Red Band Trailer

Post a Comment

#Volg ons op Instagram