TRAILER: Nieuwe ‘X-Men: Dark Phoenix’ preview onthult meer van het plot

X-Men: Dark Phoenix

TRAILER: Nieuwe ‘X-Men: Dark Phoenix’ preview onthult meer van het plot

Nieuwe X-Men: Dark Phoenix trailer onthult meer over Jean Grey’s wedergeboorte. Ga jij de Marvel-film in de bioscoop checken?

Filmproducent 20th Century Fox heeft een tweede trailer uitgebracht voor de langverwachte X-Men: Dark Phoenix-film, met actrice Sophie Turner van Game of Thrones in de hoofdrol. Kan deze nieuwe Marvel-film verrassen?

De nieuwe clip van tweeënhalve minuut biedt fans een blik op de herrijzenis van Jean Grey als een god van de dood, Dark Phoenix. Deze verhaallijn wordt door fans wereldwijd als een van de belangrijkste verhaallijnen in het X-Men-universum beschouwd.

Het plot van de film begint met de X-Men-crew in de ruimte op een reddingsmissie. Daar wordt Jean bijna gedood als ze wordt geraakt door een mysterieuze kosmische kracht. Als ze thuiskomt is ze voortdurend in gevecht met de kracht binnenin haar, die haar langzaam naar de donkere kant brengt en haar uiteindelijk in The Phoenix transformeert.

Samen met de nieuwe trailer deelde de studio de eerste officiële poster van de film, waarbij de ene helft van de “X” de donkere kant vertegenwoordigt, terwijl de andere helft de lichte kant voorstelt.

Geregisseerd door Simon Kinberg, zal X-Men: Dark Phoenix in juni 2019 uitkomen. De cast bestaat uit onder meer James McAvoy, Michael Fassbender, Jennifer Lawrence, Nicholas Hoult, Tye Sheridan, Alexandra Shipp, Kodi Smit-McPhee, Evan Peters en Jessica Chastain.

X-Men: Dark Phoenix trailer

Post a Comment

#Volg ons op Instagram