TRAILER: David Fincher’s serie ‘Love, Death + Robots’ is NSFW en komt volgende maand naar Netflix

Love, Death + Robots

TRAILER: David Fincher’s serie ‘Love, Death + Robots’ is NSFW en komt volgende maand naar Netflix

De NSFW-serie Love, Death + Robots van David Fincher is absoluut NSFW en verschijnt volgende maand op Netflix. Ga jij de serie voor volwassenen kijken?

De eerste trailer voor David Fincher en Tim Miller’s animatieproject Love, Death + Robots is eindelijk hier. Met een duur van iets meer dan een minuut lang, geeft de NSFW-clip ons een manische blik op de aankomende reeks geanimeerde afleveringen volwassenen. Snelle shots van verrassende beelden, vergezeld van bloedstollende elektronische muziek, bereiden ons voor op een Netflix-release.

Love, Death + Robots bestaat uit 18 korte films gemaakt door animators en filmmakers van over de hele wereld, elk met een looptijd van vijf tot vijftien minuten. En mocht je het nog niet begrepen hebben, elk van deze korte films zal vallen binnen een van de categorieën: liefde, dood of robots.

Het officiële persbericht van Netflix lees hieronder:

“Het volledige verhalenpakket gaat over uiteenlopende onderwerpen voor volwassenen, waaronder racisme, overheid, oorlog, vrije wil en de menselijke natuur. De bloemlezingcollectie omvat de sciencefiction-, fantasy-, horror- en komediegenres, en elke short heeft een unieke animatiestijl: van traditionele 2D naar foto-echte 3D CGI … De serie is geïnspireerd op het eclectische en provocerende stripboekmateriaal uit de jaren 70 dat zowel Miller’s als Fincher’s formatieve interesse in storytelling heeft beïnvloed. ”

Bekijk de eerste trailer van Love, Death + Robots bovenaan en check de serie vanaf 15 maart op Netflix.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram