TRAILER: Maak kennis met de buitenbeentjes met superkrachten in ‘Doom Patrol’

Doom Patrol trailer DC Universe

TRAILER: Maak kennis met de buitenbeentjes met superkrachten in ‘Doom Patrol’

In Doom Patrol volgen we buitenbeentjes met superkrachten. Bekijk nu de extra langer trailer van de nieuwe serie van DC Comics.

Om de première van Doom Patrol te vieren, heeft DC Comics onlangs een extra uitgebreide trailer uitgebracht voor zijn nieuwe DC Universe exclusive serie. Ga jij de nieuwe superheldenshow en spin-off van Titans checken?

De vier minuten durende promo biedt een kijkje in de oorsprong van de buitenbeentjes met superkrachten. We maken kennis met Dr. Niles Caulder/The Chief nadat hij Clifford ‘Cliff’ Steele’s leven heeft gered door van hem de cyborgheld Robotman te maken.

Vervolgens zien we de achtergrondverhalen van Negative Man en Elasti-Woman, voordat Cyborg en Crazy Jane worden geïntroduceerd. Deze laatste twee zijn de nieuwste rekruten van Doom Patrol en zorgen voor een interessante generatiekloof in het team. Als de trailer op zijn eind loopt, ontmoeten we de vileine Mr. Nobody. We krijgen zo tot slot een idee over hoe de dynamiek van het team zal worden getest, wanneer het redden van de wereld aan hen is.

Bekijk de nieuwe uitgebreide trailer bovenaan en check Doom Patrol nu via DC Universe. Nieuwe afleveringen worden elke vrijdag uitgebracht.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram