TRAILER: Woody Harrelson & Kevin Costner jagen op Bonnie & Clyde in Netflix’s ‘The Highwaymen’

The Highwaymen trailer - netflix - Woody Harrelson & Kevin Costner

TRAILER: Woody Harrelson & Kevin Costner jagen op Bonnie & Clyde in Netflix’s ‘The Highwaymen’

In The Highwaymen jagen Woody Harrelson & Kevin Costner op Bonnie & Clyde. Ga jij deze spannende film komende maand op Netflix kijken?

Netflix gaat in navolging van Triple Frontier nog een film met grote namen uitbrengen. In de film The Highwaymen zien we de doorgewinterde filmveteranen Woody Harrelson en Kevin Costner. De twee spelen een paar voormalig Texas Rangers die op jacht gaan naar het beruchte duo Bonnie en Clyde.

Deze nieuwe kijk op het legendarische verhaal, geregisseerd door John Lee Hancock, zal verteld worden vanuit het perspectief van de wetgeleerden Frank Hamer (Costner) en Maney Gault (Harrelson), die de bankroversminnaars hebben opgejaagd zonder de hulp van de nieuwste forensische technologie van de FBI, maar zwaar leunend op old school vaardigheden en hun instincten. Gebaseerd op ware gebeurtenissen, neemt de film ook een kijkje in de laatste wanhopige poging van het duo om Bonnie en Clyde te verslaan.

Samen met Harrelson en Costner zien we in The Highwaymen ook Kathy Bates als gouverneur van Texas, Ma Ferguson, John Carroll Lynch en Kim Dickens. De film zal vanaf 29 maart bij Netflix te zien zijn.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram