VIDEO: Arsenal-voetballer Hector Bellerin bespreekt zijn persoonlijke stijl en de coolste voetbalshirts ooit

Hector Bellerin kledingstijl fashion video

VIDEO: Arsenal-voetballer Hector Bellerin bespreekt zijn persoonlijke stijl en de coolste voetbalshirts ooit

Voetballer en Arsenal-speler Hector Bellerin bespreekt in deze video zijn persoonlijke stijl en de coolste voetbalshirts ooit.

De Spaanse rechtsachter van Arsenal staat al enkele jaren in de spotlight als het gaat om zijn gevoel voor stijl. Hector Bellerin is dan ook de logische, nieuwste naam die voor de camera komt bij de What I Wore-serie van de Britse omroep BT Sport. Wat vind jij van de kledingstijl van de vleugelflitser?

Het seizoen van Bellerin kwam vroegtijdig tot een einde nadat hij vorige maand een zware blessure aan de knie kreeg. De video, die voorafgaand aan het incident werd gefilmd, toont de Spaans international, terwijl hij enkele van zijn favoriete voetbalshirts uit vervlogen tijden bespreekt. We zien schitterende shirts van onder meer Barcelona, Real Betis en, uiteraard, de Gunners.

Sprekend in zijn kenmerkende Catalaans-Cockney-accent, praat Bellerin over zijn persoonlijke stijl en over het belang van het nemen van risico’s als het gaat om aankleden. “Ik kleed me aan zoals ik wil,” zegt Bellerin. “Ik doe iets dat me gelukkig maakt en schaadt niemand.”

Bekijk de aflevering met de fashion influencer schuine streep voetballer bovenaan.

Post a Comment

#Volg ons op Instagram