VIDEO: Chris Harris en Top Gear bezoeken RM Sotheby’s “Dream Garage”

VIDEO: Chris Harris en Top Gear bezoeken RM Sotheby’s “Dream Garage”

Chris Harris en Top Gear bezoeken RM Sotheby’s “Dream Garage” in deze nieuwe video. Welke auto’s maken de meeste indruk op jou?

Voor elk autoliefhebber zal de ultieme “droomgarage” anders ingericht zijn qua auto’s. Toch zijn we het waarschijnlijk wel snel eens over auto’s die in aanmerking komen. In hun nieuwste aflevering, bezoeken autojournalist Chris Harris en Top Gear een anoniem magazijn van RM Sotheby’s, om daar een idiote collectie auto’s uit de jaren 70, 80 en 90 te bekijken.

Het magazijn, dat officieel de RM Auctions ‘Youngtimers’ huisvest, bewaart met trots het mooiste aan retro-auto’s. Van BMW en Mercedes-Benz tot Bentley, Lotus en meer.

Aangeboden is een breed scala van een aantal van tijdloze klassiekers – M divisie sedans en AMG krachtpatsers – evenals uitzonderlijk zeldzame machines geproduceerd door Alpina, Aston Martin, Porsche en meer.

Harris kijkt vooral uit naar enkele opmerkelijke zeldzaamheden: een vloot van Nissan/Datsun 280Z’s, inclusief een 50-jarig jubileum Turbo; een 5.0L W123T Wagon afgestemd door AMG en een Renault 5 Turbo 2 met slechts 29.000km op de teller. Harris blijft hals over kop vallen met het enorme assortiment aan gepresenteerde auto’s, maar wijst ook op de eigenaardigheden en kenmerken van veel van de voertuigen.

Geniet mee van deze typische ‘kid in a candy store’ video.

 

Post a Comment

#Volg ons op Instagram