TRAILER: Marvel toont nieuwe beelden voor ‘Avengers: Endgame’ en ‘Captain Marvel’ tijdens Super Bowl LIII

Avengers: Endgame & Captain Marvel Super Bowl LIII trailers

TRAILER: Marvel toont nieuwe beelden voor ‘Avengers: Endgame’ en ‘Captain Marvel’ tijdens Super Bowl LIII

Nieuwe beelden voor Avengers: Endgame en Captain Marvel zijn door Marvel getoond tijdens het grote Super Bowl LIII evenement. Check ze snel!

Tijdens Super Bowl LIII, het grootse American Football-event dat vannacht Nederlandse tijd plaatsvond, stuurden de Russo Brothers een tweet de wereld in om fans te waarschuwen voor een nieuwe Avengers: Endgame TV-spot. Deze korte, nieuwe trailer volgde inderdaad snel, evenals een nieuwe trailer voor Captain Marvel.

Avengers: Endgame Super Bowl LIII trailer

De nieuwste teaser voor de aankomende film van Marvel Studios begint met scènes die onze planeet aarde laten zien na de gebeurtenissen van Avengers: Infinity War. De camera draait vervolgens naar een poster die onheilspellend luidt: “Waar gaan we heen, nu ze weg zijn?”, waarna we in snelle shots van Endgame belanden met onder meer een ​​aantal nieuwe character looks. Het belangrijkste is dat we voor het eerst een samenwerking zien tussen Tony Stark en Nebula, die op zoek zijn naar iets om Thanos te bestrijden.

Check de nieuwe trailer bovenaan en check Avengers: Endgame 26 april in de bioscoop.

Captain Marvel Super Bowl LIII trailer

Tijdens Super Bowl LIII onthulde Marvel Studios ook een tv-spot voor Captain Marvel.

Deze keer gaat de focus uit naar het leven van Carol Danver op aarde. Gedurende de teaser horen we de uitdrukking “hoger, verder, sneller”, terwijl we beelden voorbij zien schieten uit het heden en verleden van het leven van de heldin – leidend tot actiescènes die de macht van Captain Marvel onthullen; de mogelijke sleutel om Thanos te stoppen.

Bekijk de Super Bowl LIII TV-spot hieronder en bekijk Captain Marvel op 8 maart in de bioscoop.

Post a Comment

#Volg ons op Instagram