TRAILER: Seth Rogen & Evan Goldberg’s ‘The Boys’ draait om een team van 7 superhelden

the boys trailer - seth rogen

TRAILER: Seth Rogen & Evan Goldberg’s ‘The Boys’ draait om een team van 7 superhelden

Bekijk nu de trailer van Seth Rogen & Evan Goldberg’s nieuwe superheldenserie The Boys. Ga jij deze comedyserie met donkere humor checken?

Heb jij de nieuwste trailer van de door Seth Rogen en Evan Goldberg geproduceerde serie The Boys al gezien? De show zal draaien om The Seven, een superkrachtig team van CIA-agenten die samen zijn gekomen om The Boys – een bende corrupte en brutale superhelden – in toom te houden.

Het beeldmateriaal, dat afgelopen week werd getweet door Rogen himself, toont een lading actie, donkere humor en losbandigheid, net als de originele strip die heeft gedienx als inspiratie.

Die comic kreeg in eerste instantie een serie van zes uitgaven onder de vlag van Wildstorm, onderdeel van DC Comics. De stekker werd echter al vrij snel uit de reeks gehaald vanwege het anti-superheld-principe. Co-creator Garth Ennis bracht de serie vervolgens naar Dynamite Entertainment, waar het een vervolg kreeg.

Hoewel er nog geen woord is gesproken over wanneer het eerste seizoen zal starten, wordt verwacht dat (anti-)superheldenserie later dit jaar via de streamingdienst van Amazon te zien zal zijn.

Post a Comment

#Volg ons op Instagram