TRAILER: Heb jij de officiële trailer voor ‘Fast & the Furious’ spin-off ‘Hobbs & Shaw’ al gezien?

Hobbs & Shaw trailer

TRAILER: Heb jij de officiële trailer voor ‘Fast & the Furious’ spin-off ‘Hobbs & Shaw’ al gezien?

Heb jij de eerste Hobbs & Shaw trailer al gezien? Bekijk hieronder snel de officiële trailer voor ‘Fast & The Furious’ spin-off.

Vlak voor het weekend was daar opeens de eerste officiële trailer voor de Fast and the Furious spin-off, Hobbs & Shaw. De film beschikt over Dwayne Johnson als Luke Hobbs, Jason Statham als Deckard Shaw en Idris Elba als de schurk van de film, Brixton.

De film concentreert zich ditmaal op twee personages die aanwezig waren in de actievolle Fast and Furious 6 en Furious 7 films. Voor wie weer de ene na de andere achtervolging op hoge snelheid verwacht, ditmaal gaat het minder om raceauto’s en meer om spionage en militaire gevechten. En, als we op de trailer afgaan, een extra dosis droge humor.

Geregisseerd door David Leitch, bekend van Deadpool 2 en John Wick, zal de film een ​​duidelijk verschil hebben ten opzichte van de Fast and the Furious, omdat de personages uiteindelijk uit een geheel andere achtergrond komen; afkomstig van zowel de wereld van agenten als van spionnen.

Leitch lijkt bepaalde elementen van de afgelopen films in deze spin-off te behouden, maar wil vooral eerst de personages ontwikkelen. Hopelijk zorgt het ervoor dat Hobbs & Shaw slaagt als franchise, net als de Fast and the Furious.

Bekijk de trailer bovenaan!

Post a Comment

#Volg ons op Instagram