Leica heeft zijn Limited-Edition “Safari” M10-P Camera onthuld

leica Limited-Edition Safari M10-P Camera

Leica heeft zijn Limited-Edition “Safari” M10-P Camera onthuld

De Leica Limited-Edition Safari M10-P Camera is onthuld en zal beperkt verkrijgbaar zijn met slechts 1.500 stuks wereldwijd.

leica Limited-Edition Safari M10-P Camera

Leica’s nieuwste limited edition camera heeft met de onthulling van een serie afbeeldingen een gezicht gekregen. Voorafgaand aan de presentatie op 31 januari, kunnen Leica-fans zich opmaken voor de M10-P Safari-editie en de Summicron-M 50mm f/2 Safari Edition-lens.

De digitale versies van de M-serie rangefinders begonnen met de M8 in 2006, bekend om zijn uitstekende duurzaamheid en lensopties, en hebben een trouwe aanhang onder fotografen die op zoek zijn naar een klassiek afstandsmeter-systeem. Veel Leica-fans die vorig jaar de “Bold Grey” M10-P hebben gemist, kunnen ditmaal hun geluk beproeven met deze door het leger geïnspireerde makeover – de laatste keer dat we een officiële groen gekleurde Leica zagen was in 2015 met de M-P (TYP 240).

De metalen bovenkap en bodemplaat van de body zijn bedekt met olijfgroen, terwijl de rest is bedekt met een kunstleer in dezelfde tint. Bij de M10-P zijn een cognackleurige draagriem en kaarthouder voor koeienhuid inbegrepen. Wat de lens betreft, zijn de gravures in de brandpuntsafstand in vet rood geschilderd, in contrast met diafragma-markeringen in wit. Naast het fraaie ontwerp blijven de technische specificaties en prestaties van de camera en de lens identiek aan die van de seriële productiemodellen.

Een gelimiteerde 1500 camerabehuizingen en 500 lenzen zullen wereldwijd worden verkocht, geprijsd op respectievelijk € 7.800 en € 2.500. Ga jij de Leica Limited-Edition Safari M10-P Camera kopen?

Leica Limited-Edition Safari M10-P Camera

Leica Limited-Edition Safari M10-P Camera

Leica Limited-Edition Safari M10-P Camera

Post a Comment

#Volg ons op Instagram