TRAILER: Jordan Peele’s Sci-Fi Comedy ‘Weird City’ heeft zijn eerste previewclip

Weird City trailer - Jordan Peele - sci-fi comedy

TRAILER: Jordan Peele’s Sci-Fi Comedy ‘Weird City’ heeft zijn eerste previewclip

De eerste trailer van Weird City is gearriveerd. Ga jij Jordan Peele’s nieuwe Sci-Fi Comedy komende maand checken via YouTube Premium?

Regisseur Jordan Peele heeft de eerste trailer voor zijn komende serie Weird City gedeeld. De sci-fi-komedie is een web-only-serie en zal een kijkje nemen in de niet al te verre toekomstige metropool, “Weird”.

Het verhaal focust zich primair rond twee groepen mensen, de Above the Line (The Haves) en Below the Line (The Have Nots), die geregeerd worden door Dr. Negari. Wat de middenklasse betreft, deze is volledig verdwenen. In de trailer zie je al snel wat de insteek van de serie is en wordt op hilarische manier duidelijk welke toekomst wij misschien ook wel in zicht hebben.

Weird City begint met uitzenden als onderdeel van YouTube Originals, waarbij elke aflevering zich concentreert op onderwerpen die relevant zijn voor het hedendaagse politieke landschap. De show werd geschreven door Peele en Charlie Sanders.

Weird City maakt 13 februari zijn debuut op YouTube Premium en heeft een cast bestaande uit onder meer LeVar Burton, Steven Yeun, Gillian Jacobs, Awkwafina, Laverne Cox, Rosario Dawson en Michael Cera.

Regisseur Peele brengt trouwens binnenkort ook de opvolger van zijn filmhit Get Out uit, met de film Us.

Weird City trailer - Jordan Peele - sci-fi comedy

Post a Comment

#Volg ons op Instagram