2020 Mercedes-Benz CLA 250 Coupe heeft zijn debuut gemaakt

Mercedes-Benz CLA 250 Coupe

2020 Mercedes-Benz CLA 250 Coupe heeft zijn debuut gemaakt

Maak kennis met de 2020 Mercedes-Benz CLA 250 Coupe. De vierdeurs bolide werd eerder deze week onthuld in Amerika, tijdens een techbeurs.

Mercedes-Benz maakte indruk tijdens CES Las Vegas, toen het zijn vonkelnieuwe 2020 CLA 250 onthulde. De tweede generatie CLA oogstte lof van critici voor zijn slanke silhouet en verfijnde body, ondersteund door een schare van innovatieve, technische specificaties.

De 2020 CLA beschikt over 221 pk, mogelijk gemaakt door een 2,0-liter viercilinder turbomotor. Mercedes meldt ook dat de ophanging en stuurbekrachtiging de CLA tot het best presterende compacte model van de Duitse kolos maken, met standaard voorwielaandrijving – 4Matic vierwielaandrijving is trouwens een optie.

Mercedes koketteert ook met zijn verbeterde infotainmentsysteem, dat naar verluidt een stuk verbeterd is ten opzichte van de 2018 A-klasse CLA; de automaker heeft aangetoond dat het systeem meer complexe vragen kan beantwoorden, zoals “Welke kindvriendelijke Aziatische restaurants zijn in de buurt die noch Chinees noch Japans zijn?”. Het systeem wordt simpelweg geactiveerd door een eenvoudig “Hey, Mercedes.”

Mercedes-Benz CLA 250 Coupe\Mercedes-Benz CLA 250 Coupe\Mercedes-Benz CLA 250 Coupe\Mercedes-Benz CLA 250 Coupe

Post a Comment

#Volg ons op Instagram