TRAILER: ‘Game of Thrones’ Seizoen 8 heeft een premièredatum gekregen

Game of Thrones Seizoen 8 trailer

TRAILER: ‘Game of Thrones’ Seizoen 8 heeft een premièredatum gekregen

De nieuwe trailer voor Game of Thrones Seizoen 8 toont beelden van de Starks en een premièredatum in april. Ga jij kijken?

In navolging van een aantal teasers, heeft HBO eindelijk de exacte datum bekendgemaakt voor het achtste seizoen van Game of Thrones. En we kunnen gelijk in de mood komen met de nieuwe anderhalve minuut durende trailer.

Pak je agenda erbij, want het laatste seizoen van GoT verschijnt op 14 april op HBO. Fans hebben geduldig gewacht op de terugkeer van de fantasyserie, die voor het laatst een aflevering uitbracht in 2017. Game of Thrones Seizoen 8 zal slechts zes afleveringen rijk zijn, maar elk hoofdstuk zal naar verwachting de tijdsduur van een speelfilm hebben. GOTS8 zal naar verluidt enkele van de grootste gevechtssequenties hebben die ooit zijn gefilmd.

Game of Thrones Seizoen 8 trailerAls het achtste seizoen van GoT is afgelopen, dan hoeven we niet in een gat zwart te vallen. HBO al bezig met een prequel-serie, die een kijkje zal nemen naar de oorsprong van de White Walkers, de mysteries van het Oosten en de Starks-legende.

Check de première van Game of Thrones S801 op 14 april.

Post a Comment

#Volg ons op Instagram