Dit waanzinnige Bovet horloge won de hoofdprijs bij de Oscars voor Zwitserse horloges

Bovet Récital 22 Grand Récital

Dit waanzinnige Bovet horloge won de hoofdprijs bij de Oscars voor Zwitserse horloges

Het Bovet Récital 22 Grand Récital horloge heeft de “Aiguille d’Or” gewonnen bij de Gran Prix d’Horlogerie. Wat vind jij van dit adembenemende stuk?

Bovet Récital 22 Grand Récital

De Récital 22 Grand Récital van de Zwitserse horlogemaker Bovet won onlangs de hoofdprijs bij de jaarlijkse Grand Prix d’Horlogerie, ook bekend als de Oscars voor Zwitserse uurwerken.

De Réginal 22 Grand Récital is de derde en meest complexe in een reeks van astronomische horloges door het bedrijf, dat ongeveer 2.000 stuks per jaar produceert. Volgens HODINKEE is het een van de meest complexe uurwerken ooit gemaakt.

Het gezicht van het horloge is gebaseerd op het beeld dat je hebt vanaf de bovenste verdieping van het Zwitserse hoofdkantoor van het merk in het 14-eeuwse Chateau de Môtiers. Een zorgvuldig handgeschilderde globe geeft een 24-uurs klok weer, terwijl een vliegende tourbillon voor de zon staat. Een maan cirkelt vervolgens rond de aarde en bootst de natuurlijke maancyclus na. Als klap op de vuurpijl is er lume toegepast voor leesbaarheid in situaties met weinig licht.

De Rémitage 22 Grand Récital van 46 mm is verkrijgbaar in 18 karaat rood goud of platina, inclusief een krokodillenbandje, saffierglas en 84 diamanten op de voorzijde. Het horloge is een waar kunstwerk en draagt een prijskaartje van $ 469.800 in rood goud en $ 502.200 in platina.

Bezoek de officiële website voor meer informatie over dit uitzonderlijke Bovet Récital 22 Grand Récital horloge.

Bovet Récital 22 Grand Récital

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram