Gucci onthult collectie gebreide kledingstukken die je kunt customizen

DIY Gucci Customizable Knitwear Capsule

Gucci onthult collectie gebreide kledingstukken die je kunt customizen

Met de nieuwe DIY Gucci Customizable Knitwear Capsule Collectie kun je jouw Gucci-kleding personaliseren. Ga jij voor de trui, het vest of de cardigan?

DIY Gucci Customizable Knitwear Capsule

Gucci heeft zijn doe-het-zelfaanbod precies op tijd voor de winter uitgebreid met knitwear. De gebreide items in de nieuwe capsule zijn er in vier verschillende kleuren – groen, blauw, rood en wit – en kunnen elk worden gepersonaliseerd met grote letters.

Het nieuwe aanbod bestaat uit een crew neck, een sjaalkraag vest en een doorgestikt vest (cardigan), waarbij alle ontwerpen voorzien zijn van strepen rond de onderkant, manchetten en mouwen.

De crew neck biedt de mogelijkheid tot custom belettering op de voorzijde, terwijl de twee andere stijlen de door jouw gewenste letters op de achterkant krijgen.

Alle verpakkingen en labels zijn voorzien van “ABCDEFGUCCI” in gouden tekst op een groene achtergrond. De labels beschikken tevens over het in elkaar grijpende GG-motief en Gucci’s blauw-rood-blauwe House Web-streep.

De DIY-collectie van Gucci bestaat naast deze knitwear verder uit (nieuwe) sweatshirts, hoodies, op maat gemaakte jassen, bomberjacks en spijkerjacks. De volledig aanpasbare collectie is nu verkrijgbaar bij de Gucci-webwinkel en geselecteerde fysieke locaties.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram