Exclusieve GORILLAZ X G-SHOCK Collectie vanaf 15 november verkrijgbaar

GORILLAZ X G-SHOCK GX-56 russel

Exclusieve GORILLAZ X G-SHOCK Collectie vanaf 15 november verkrijgbaar

De GORILLAZ X G-SHOCK Collectie is vanaf 15 november te koop. Ga jij voor het speciale Murdoc, 2D, Russel of Noodle horloge?

GORILLAZ X G-SHOCK Collectie winkel

Deze week is het zover. Ter ere van het 35-jarig bestaan van Casio G-SHOCK verschijnt er donderdag a.s. een collectie limited edition horloges in de winkel. Wat maakt deze serie zo bijzonder? Hij is ontworpen in samenwerking met Gorillaz, de meest succesvolle virtuele act op aarde.

De collabo bestaat uit een nieuwe serie limited edition horloges, welke speciaal zijn ontworpen op basis van de bandleden 2D, Murdoc Niccals, Noodle en Russel Hobbs. Ze stonden regelmatig bovenaan hitlijsten en toerden de hele wereld over. Je kent ze vast nog wel van de clip hieronder.

In 2018 vieren we overigens niet alleen de 35e verjaardag van G-SHOCK, ook de release van het veelbelovende nieuwe album van Gorillaz staat op de planning. Perfect moment dus om samen de spotlights op te eisen.

Met deze samenwerking zien we twee innovatieve en grote merknamen de handen ineenslaan, met als resultaat een serie digitale horloges met een klassiek design en een moderne twist.

Gorillaz x G-SHOCK

G-SHOCK en Gorillaz hebben samen dus een reeks unieke G-SHOCK-modellen ontwikkeld. Deze collectie gaat uit van het oorspronkelijke G-SHOCK 5600-design, het eerste horloge dat 35 jaar geleden werd ontworpen door ingenieur en uitvinder Mr. Ibe.

Als langst verkopend G-Shock-model zette de 5600 de horlogewereld op zijn kop en sindsdien is het horloge wereldwijd bijzonder populair. Met het 35-jarig jubileum viert Casio G-SHOCK dat het ’t eerste horlogemerk was, dat met zijn concept voor toughness de traditionele horloge-ontwerpen achter zich liet. Daarnaast bleef het de grenzen opzoeken qua technologie en design.

GORILLAZ X G-SHOCK dw 5600

Zoals gezegd staan de verschillende bandleden centraal in het design en met die gedachte is de DW-5600 dan ook opnieuw ontworpen. Elk model is verkrijgbaar in een eigen kleurenschema en verwijst met zijn extra, unieke details en individuele verpakking naar de specifieke karaktereigenschappen van de bandleden.

De DW-5600 ‘The Origin’ is een klassiek G-SHOCK-model dat in 1986 werd geïntroduceerd. Het horloge extreem duurzaam en robuust, en bezorgt de drager geen enkele beperking bij het dragen. Het ontwerp heeft een hoog universeel gebruiksgemakgehalte en beschikt over belangrijke features. Denk aan schokbestendigheid, waterbestendigheid tot 200 meter diepte en een krasbestendig lcd-display.

Gorillaz x G-SHOCK GX-56 limited edition Russel Hobbs

De GX-56, is trouwens nóg robuuster en staat bekend als het ‘The King’-model. Het is het limited edition-model van Gorillaz-drummer Russel Hobbs en beschikt over extra eigenschappen. Zo werkt het model op lichtenergie en is het daardoor een leven lang te gebruiken zonder de batterij te vervangen.

Daarnaast beschikt het model, uiteraard, over standaard G-SHOCK-features als schok- en modderbestendigheid.

GORILLAZ X G-SHOCK GX-56 russel

De officiële lancering van de horloges is trouwens gesplitst in twee fasen: De Murdoc en 2D zijn vanaf 15 november 2018 verkrijgbaar en de Russel en Noodle koop je met ingang van 15 december 2018.

GORILLAZ X G-SHOCK dw-5600 murdoc

GORILLAZ X G-SHOCK dw-5600 2D

GORILLAZ X G-SHOCK gx-56 russel

GORILLAZ X G-SHOCK dw-5600 Noodle

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram