Heb jij Timberland’s nieuwste Flyroam Go-sneaker al in jouw collectie?

Timberland Flyroam Go Navy 2018

Heb jij Timberland’s nieuwste Flyroam Go-sneaker al in jouw collectie?

De tweede collectie Timberland Flyroam Go sneakers debuteerde afgelopen zomer in de winkel. Heb jij al kennisgemaakt met hele toffe sneakers voor mannen?

Timberland Flyroam Go 2018

De Flyroam herensneaker van Timberland werd afgelopen zomer voor de tweede keer gelanceerd. Ditmaal uiteraard in nieuwe kleuren en uitvoeringen. De comfortabele sneakers vallen op door hun stijlvolle en sportieve design, ideaal voor de mannen onder ons met een actieve levensstijl.

Het mooie van de nieuwste Flyroams, is dat ze qua uiterlijk niks onder doen voor de andere populaire sneakers van dit moment. Als je met een schuin oog kijkt naar populaire designelementen en trends, zoals de sok-achtige sneakers, dan valt al snel op dat Timberlands’ Flyroam-sneaker gewoon lekker meedraait. En met deze nieuwe kleuren voor de mannenschoenen maak je sowieso jouw outfit af in stijl.

De Flyroam-sneaker voor heren is in principe speciaal ontworpen voor een urban lifestyle. De schoen combineert minimale esthetiek met een fashionable look. De AeroCore-techniek maakt de sneaker echter vrijwel gewichtsloos en zorgt daarbij voor een goede schokdemping en ondersteuning bij elke stap. Ben je een dag winkelen in Amsterdam met het vrouwtje, dan lopen deze schoenen perfect.

Opvallende designdetails zijn onder meer de reflecterende veters en de rubberen zool. Sinds korts is de moderne Flyroam verkrijgbaar in navy en zwart nubuck in de Timberland-winkels.

Timberland Flyroam Go 2018

Timberland heeft overigens in aanvulling van de eerdere modellen ook de Flyroam Trail Fabric Waterproof geïntroduceerd. Dit model is speciaal voor regenachtig weer voorzien van waterproof premium leer met TimberDry waterproof membraan.

Klinkt natuurlijk heel fancy, dat waterproof membraam, maar dat is het op zich ook. Het voorkomt namelijk natte voeten, en dat is iets waard in ons overwegend regenachtige Nederland. Deze nieuwe Flyroam Trail Fabric Waterproof is trouwens sinds augustus jl. verkrijgbaar in de kleuren blauw, zwart en donkergroen.

De Timberland Flyroam Go-collectie, die urban lifestyle combineert met de hedendaagse fashiontrends, biedt de ideale sneaker als het gaat om outdoor functionaliteit en design waar we mee gezien kunnen worden. Voor welke uitvoering ga jij?

Timberland Flyroam Go Navy 2018

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram