Palace & Ralph Lauren onthullen Collectie en Release Date in nieuwe lookbook video

Palace x Ralph Lauren fall winter 2018

Palace & Ralph Lauren onthullen Collectie en Release Date in nieuwe lookbook video

De Palace x Ralph Lauren FW18 samenwerking & de release date van de collectie zijn onthuld in een nieuwe lookbook video. Check snel de hele toffe video!

Na een aantal teasers – die je onderaan kunt zien – hebben Palace en Ralph Lauren nu hun volledige samenwerking onthuld in een nieuw video-lookbook. De collectie bevat een aantal “Palace Ralph Lauren”-afbeeldingen en combineert het klassieke beerembleem van Ralph Lauren met het skateboard-erfgoed van Palace.

De Palace-gerichte video bevat vier skaters uit hun team: Chewy Cannon, Juan Saavedra, Lucien Clarke en Rory Milanes. De korte clip toont om te beginnen twee retro auto’s – een begin jaren 90 Golf Mk2 en een BMW 3-serie E30 – en corduroy broek en shirts. Naast een corduroy broek met een all-over geborduurde autoprint, zijn andere opvallende stukken uit de collectie onder meer overhemden met patronen, co-branded loafers en een geruit jasje met het klassieke Polo-logo.

Palace beschrijft de samenwerking als “een droom die uitkomt” en voegt eraan toe dat “er geen merk in hogere achting wordt gehouden dan het enige echte Polo Ralph Lauren. Palace x Ralph Lauren is een tijdloze collectie die een liefdesbrief vertegenwoordigt van een jong Londens skateboardbedrijf aan hun favoriete merk in het universum.”

Palace x Ralph Lauren FW18

Bekijk de Palace x Ralph Lauren FW18 collectie in de video bovenaan, waarbij alle kledingstukken vanaf 9 november in de webwinkel van Palace verkrijgbaar zullen zijn, evenals in de winkels te Londen en New York.

De collectie zal ook verkrijgbaar zijn bij de Polo Ralph Lauren-winkels in Tokio, Seoul en Parijs, evenals bij de Ralph Lauren-webwinkel in Europa en de Ralph Lauren-app in Noord-Amerika. Ook Dover Street Market-winkels in Tokio, Londen, New York en Los Angeles, evenals de COMME des GARÇONS-winkel in Seoul, zullen de collectie aanbieden.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

♻️🏇🏽🔜 PALACE RALPH LAUREN @poloralphlauren 📸 @davidsimsofficial

Een bericht gedeeld door PALACE (@palaceskateboards) op

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram