GIVEAWAY: Het is buiten waterkoud, dus wij geven luxe Schwartz & von Halen handschoenen weg uit hun nieuwe collectie!

Schwartz & von Halen handschoenen

GIVEAWAY: Het is buiten waterkoud, dus wij geven luxe Schwartz & von Halen handschoenen weg uit hun nieuwe collectie!

De nieuwe collectie Schwartz & von Halen handschoenen is absoluut voor de man met smaak. Wil jij met dit koude weer een setje van deze luxe handschoenen voor heren winnen? Doe dan mee!

Schwartz & von Halen handschoenen

Kwaliteitsmerk Schwartz & von Halen onthulde onlangs zijn nieuwe collectie luxe handschoenen voor de winter van 2018. En wij geven maar liefst drie setjes weg! Win jij liever leren of suède handschoenen? Lees snel verder!

Na maanden van warm weer, heeft de kou ons land weer gevonden. Overdag temperaturen van rond de 5 graden en ’s nachts vertelt de buitenthermostaat ons zelfs dat het bijna vriest. Het startsein om weer handschoenen te gaan dragen, natuurlijk.

Aangezien we met z’n allen altijd zorgvuldig zijn als het draait om onze kleding – van winterjas tot sneakers – dienen we dit wat betreft onze handschoenen uiteraard ook te doen. Ze moeten er mooi uitzien, lekker warm aanvoelen en ook kwalitatief in orde zijn. Durf dan ook te kiezen voor een handschoenenmerk dat deze eigenschappen waarborgt.

Schwartz & von Halen

Je voelt ‘m al aankomen: Het label Schwartz & von Halen is zo’n handschoenenmerk, waar goede stijl, oog voor detail en kwaliteit voorop staan. Misschien wist je dat allang, want het merk maakt sinds zijn komst indruk. Maar was je er ook van op de hoogte dat zij een ontzettend mooi goed doel steunen? Jazeker, zij helpen namelijk kinderen in Nepal. Komen we zo op terug!

Leren en suède handschoenen

Schwartz & von Halen biedt leren en suède handschoenen aan van topkwaliteit en met een aantrekkelijk prijskaartje. Het fraaie moderne design is afkomstig van hun designers uit Amsterdam en de focus ligt zoals gezegd op detail en stijl, maar zeker ook op duurzaamheid. Een setje handschoenen voor mannen moet een vruchtbare investering zijn.

Schwartz & von Halen handschoenenDe collectie suède en leren handschoenen is erg gevarieerd, waarbij we verschillende kleuren, variaties en leersoorten zien. Kende je bijvoorbeeld al de Schwartz & von Halen touchscreen leren handschoenen? Kun je als je in de kou op de tram wacht gewoon op je smartphone blijven scrollen, terwijl je jouw handschoenen aanhebt.

Het ontwerp van de Schwartz & von Halen handschoenen is geïnspireerd door een klassiek design met toevoegingen uit de hedendaagse fashionindustrie. De leren en suède handschoenen zijn handgemaakt van de beste leersoorten, waaronder hertenleer, koeienleer en schapenleer. Daarbij zijn ze gevoerd met een warme voering van onder andere wol, bont en kevlar.

Als je trouwens een set herenhandschoenen koopt, dan ontvang je direct een stijlvol opbergzakje, plus ledergel van Rapide. Op die manier zorg je ervoor dat de handschoenen in topconditie blijven en meerdere winters meegaan. Bekijk snel de complete collectie leren en suède handschoenen – met prijzen tussen de €49 en €89 – om jouw favoriet te ontdekken.

Nepal Youth Foundation

Zoals gezegd, steunt Schwartz & von Halen een bijzonder mooi goed doel. Een percentage van elk product dat wordt verkocht gaat namelijk naar hun doel om kinderen in Nepal te helpen. In dit Aziatische land, dat veel armoede kent, zijn de temperaturen gedurende de winter aanzienlijk. Het doel is dan ook om dit jaar 50 kinderen in Nepal van winterkleding te voorzien.

Schwartz & von Halen handschoenen

Win een set luxe leren of suède Schwartz & von Halen handschoenen t.w.v. €79

Met de vrieskou in aantoch, geeft MANNENSTYLE een aantal setjes luxe Schwartz & von Halen handschoenen voor mannen weg. Ga jij voor de lederen of suède handschoenen? En wil je dan de touchscreen-vriendelijke handschoenen? Ontdek jouw voorkeur via de officiële website van Schwartz & von Halen.

Meedoen is simpel. Mocht je het nog niet doen, volg ons dan op Facebook & Instagram, stuur ons een mail met “WATERKOUD” en geef jouw voorkeur aan.

Meedoen kan tot 4 november en winnaars ontvangen bericht. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Schwartz & von Halen handschoenen

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram