Een eerste blik op de Off-White x Nike Air Max 90 “Desert Ore”

Off-White x Nike Air Max 90 Desert Ore

Een eerste blik op de Off-White x Nike Air Max 90 “Desert Ore”

Een eerste blik op de aankomende Off-White x Nike Air Max 90 Desert Ore sneakers. Ga jij de nieuwe Off-White x Nike sneakers volgend jaar kopen?

Off-White x Nike Air Max 90 Desert Ore

Afgelopen week kregen we een meer gedetailleerde blik op de naderende Off-White x Nike Air Max 90 “Black” sneaker release. Vrij verrassend hebben we in navolging hiervan vandaag een eerste blik op een andere nieuwe variant: de “Desert Ore”.

Virgil Abloh en Nike blijven ons verwennen met nieuwe collabo modellen. En ditmaal is er opnieuw een nieuwe uitvoering van de klassieke Air Max op komst.

De nieuwste Off-White x Nike Air Max 90 beschikt over olijfkleurige mesh, leren en TPE-garen op de bovenkant, met gestikte Crimson Swooshes en geherpositioneerde merklabels. Het ontwerp is vervolgens afgewerkt met industriële prints in Helvetica, een verplaatst Swoosh-label en de afneembare zip-tie-tag; allen synoniem aan de Nike-samenwerking van Abloh.

De Off-White x Nike Air Max 90 Desert Ore release dat lijkt ergens eind 2018 of begin 2019 te zijn, waarbij we een prijskaartje zien van om en nabij € 160.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram