Een complete blik op Virgil Abloh’s eerste collectie voor Louis Vuitton

Louis Vuitton SS19 Virgil Abloh

Een complete blik op Virgil Abloh’s eerste collectie voor Louis Vuitton

Een complete blik op Virgil Abloh’s eerste SS19 collectie voor Louis Vuitton. Voor welke Louis Vuitton SS19 sneakers, kleding en accessoires ga jij?

Louis Vuitton SS19 Virgil Abloh

In afwachting van de release van de eerste collectie van Virgil Abloh voor Louis Vuitton, hebben we nu een eerste blik op zijn naderen debuut. Maak kennis met de Louis Vuitton lente/zomer 2019 collectie.

De eerste collectie van de nieuw aangestelde artistiek directeur is geïnspireerd door The Wizard of Oz en het concept van lichtprisma’s. Bepalende elementen binnen Abloh’s debuterende collectie zijn de opvallende kettingdetails bij lederwaren en heldere, tonale looks die nieuw zijn voor LV. Opvallende items zijn de speelse Yellow Brick Road-trui, het luxe functionele monogram vest met holster en de opnieuw ontworpen Millionaire-zonnebril.

Virgil Abloh’s Louis Vuitton SS19 collectie kent een beperkte release in oktober en een volledige winkellancering in januari.

Louis Vuitton SS19 Virgil AblohLouis Vuitton SS19 Virgil AblohLouis Vuitton SS19 Virgil AblohLouis Vuitton SS19 Virgil Abloh

Post a Comment

#Volg ons op Instagram