Montblanc heeft de Summit 2 Smartwatch gelanceerd

Montblanc Summit 2 smartwatch

Montblanc heeft de Summit 2 Smartwatch gelanceerd

De Montblanc Summit 2 Smartwatch is gelanceerd voor zowel heren als dames. Is deze luxueus ogende 42 mm smartwatch iets voor jou?

Montblanc Summit 2 smartwatch

De nieuwste premium-smartwatch van Montblanc, de Summit 2, is nu verkrijgbaar. Een mooie gelegenheid om de specificaties en functies van de wearable nader te bekijken.

Het is om te beginnen de eerste smartwatch die wordt aangedreven door Qualcomm’s langverwachte Snapdragon Wear 3100 – een chipset die speciaal is ontworpen voor wearables en een lange lijst aan nieuwe functies biedt. Denk aan onder meer een veel betere levensduur van de batterij.

De nieuwe smartwatch heeft qua design de stijlvolle vormgeving van de originele Montblanc Summit behouden, die vorig jaar werd geïntroduceerd. De horlogemaker heeft het nieuwe model echter bijgewerkt met een flink aantal functionele en esthetische upgrades.

De Montblanc Summit 2 is beschikbaar in vier varianten, met 11 horlogebandopties. Daarnaast beschikt de digitale klok over maar liefst 1.000-plus wijzerplaatopties. Montblanc beweert dat gebruikers de smartwatchnaar smaak kunnen aanpassen tot wel 70.000 verschillende combinaties.

Montblanc Summit 2 smartwatch

Daar waar de originele Summit een enkele kroon heeft, beschikt de nieuwe Montblanc-smartwatch over twee knoppen aan weerszijden van die kroon. Dit om het gebruik van bepaalde functies gemakkelijker te maken. De nieuwe Qualcomm Snapdragon 3100 heeft daarnaast de levensduur van de batterij van het horloge enorm verbeterd ten opzichte van zijn voorganger. Montblanc beweert dat de nieuwe Summit 2 een hele week op één lading kan werken, mits deze in de “time only”-modus is. Dit is natuurlijk indrukwekkend.

Naast de nieuwe chipset wordt de smartwatch tevens geleverd met het vernieuwde Wear-besturingssysteem van Google, wat meer functionaliteit zal bieden, met meer informatie in een eenvoudig te gebruiken interface.

De nieuwe Montblanc Summit 2 Smartwatch is nu te koop voor $ 995.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram