De SEGA Genesis, Mega Drive en Master Drive komen samen in één retro console

Analogue Mega SG retro console

De SEGA Genesis, Mega Drive en Master Drive komen samen in één retro console

Met de Analogue Mega SG komen de klassieke SEGA Genesis, Mega Drive en Master Drive samen in één retro console. Ga jij deze oude videogames opnieuw spelen?

Analogue Mega SG retro console

Retro Gaming wordt steeds populairder en vandaag is er een nieuwe console aangekondigd. Gemaakt door de in Seattle gevestigde specialisten van Analogue, is de zogeheten Mega Sg een combinatie van de SEGA Genesis-, Mega Drive- en Master Drive-consoles.

Het enige verschil tussen deze nieuwe 1080p console en andere recentelijk aangekondigde consoles is dat dit een remake is van de originele hardware. Het is dus niet louter een emulator, wat betekent dat we voor onze eigen games moeten zorgen. Tegenover Kotaku zei CEO Christopher Taber dat de console bedoeld was voor echte liefhebbers die al een catalogus aan games hebben.

“Iets als de online service van Switch of de NES Classic of SNES Classic, dat is speelgoed. Het is een plug-en-play-item en bevat enkele van de beste games aller tijden. En het heeft een aantrekkelijk prijskaartje.”

De Mega Sg gaat $ 190 kosten en is beschikbaar vanaf de lente van 2019. Meer informatie vind je op de website van Analogue.

Analogue Mega SG retro console

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram