Panasonic introduceert met de Wear Space een wearable concentratie-apparaat

Panasonic Wear Space

Panasonic introduceert met de Wear Space een wearable concentratie-apparaat

De Panasonic Wear Space is een wearable concentratie-apparaat. Zou jij deze innovatieve gadget die helpt bij het behoud van je concentratie aanschaffen?

De Future Life Factory van Panasonic heeft een innovatieve gadget ontwikkeld. Een gadget die ons in deze drukke tijden vol afleiding kan helpen met onze focus en concentratie. Maak kennis met de Wear Space.

Panasonic’s Wear Space is een draagbaar concentratietoestel. Het helpt je te concentreren – op bijvoorbeeld de werkvloer – door je gezichtsveld te bepalen en te helpen bij het uitsluiten van ruis en geluid.

Het apparaat, gemaakt in samenwerking met Kunihiko Morinaga, is in feite te beschrijven als een technologisch geavanceerde paardenoogklep voor mensen. Het is gemaakt van een flexibel materiaal dat zich comfortabel om de achterkant van je hoofd wikkelt en zich uitstrekt tot aan de zijkanten van je ogen. Hierdoor zullen afleidingen in je perifere zicht worden geblokkeerd. De binnenkant is daarnaast uitgerust met ruisonderdrukkende hoofdtelefoons, zodat ongewenst achtergrondgeluid wordt gefilterd.

Bekijk het prototype van de Panasonic Wear Space in de video en ga naar de crowdfundingsite van het project om de campagne te ondersteunen.

Panasonic Wear Space

Panasonic Wear Space

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram