Na zonneschijn komt regen, maar dat is niet erg met de luxe senz° automatic deluxe stormparaplu

Na zonneschijn komt regen, maar dat is niet erg met de luxe senz° automatic deluxe stormparaplu

De senz° automatic deluxe stormparaplu kan windsnelheden tot 80 km/u weerstaan en is misschien wel de krachtigste opvouwbare paraplu op de markt.

Je kunt het je met dit mooie weer misschien bijna niet voorstellen, maar als we ergens op kunnen rekenen in Nederland, dan is het ons vaak herfstachtige weer. Waar we echter ook op kunnen rekenen, zijn de paraplu’s van senz°. Kende jij bijvoorbeeld al hun luxe senz° automatic deluxe stormparaplu?

Niks mis met een klein buitje. Maar als je onderweg naar werk bent met het openbaar vervoer of richting je date fietst, dan is het fijn als het colbert droog blijft en het haar in model. Om maar een tweetal voorbeelden te noemen. Je wilt fris en niet verwaaid arriveren op je eindbestemming.

Dit blijkt met de reguliere paraplu’s echter een behoorlijke opgave. En laten we eerlijk zijn, vaak een onbegonnen missie. Een beetje regen kunnen ze wel handelen, maar gooi er een beetje wind bij en alles gaat mis. Paraplu’s die kapot klappen, wegwaaien of zelfs buigen. We’ve seen it all!

Er zijn jammer genoeg bijzonder weinig paraplu’s bestand tegen onstuimig weer. De creaties van senz° zijn dit wél. En dat scheelt een hoop stress en irritatie in de regen.

senz° automatic deluxe stormparaplu

Luxe senz° automatic deluxe stormparaplu

De senz° automatic deluxe paraplu is wat betreft slecht en extreem slecht weer dé oplossing die we stiekem allemaal nodig hebben. Hij is ultralicht, stormbestendig en straalt ook nog een klasse uit. Door zijn strakke frame, chique lederen handvat en natuurlijk gebruik, kan het eigenlijk niet anders, dan dat hij uitgroeit tot een onmisbaar item voor tijdens het dagelijkse reizen.

senz° automatic deluxe stormparapluWat de paraplu’s los van uiterlijk design en functie zo bijzonder maakt, zijn een aantal technische eigenschappen. Door de speciale nano coating rollen de druppels bijvoorbeeld direct van het doek af, wat snel zorgt voor een droge paraplu. Nooit meer een vieze, natte paraplu die in de gang hangt te drogen.

Als het gaat om performance, dan hoef je bij deze paraplu’s niet bang te zijn dat hij bij een stootje wind vernield wordt. Dankzij het versterkte frame is dit misschien wel de krachtigste opvouwbare paraplu op de markt. Hij is ontworpen en getest om windsnelheden tot 80 km/u te weerstaan!

Dit model is trouwens de eerste senz° paraplu met een veiligheidssluiting. Dit betekent dat het openen en sluiten van de umbrella een fluitje van een cent wordt. Hoef je niet meer te pielen als de bui losbarst.

De senz° automatic deluxe is nu verkrijgbaar in de winkel en online voor € 89,90. Je kunt kiezen uit de kleuren pure black, midnight blue en passion red. Welke doe jij jezelf of een ander cadeau?

Bezoek nu www.senz.com voor meer info.

senz° automatic deluxe stormparaplu

Post a Comment

#Volg ons op Instagram