Sluit het zomerseizoen af met de scherpe herencollectie van Vanguard

vanguard herencollectie ss18

Sluit het zomerseizoen af met de scherpe herencollectie van Vanguard

Met de SS18 Vanguard herencollectie sluit je de zomer af stijl. Een stijl geïnspireerd door Amerikaanse robuustheid en klassieke motoren.. 

Terwijl de hittegolven ons land aandoen, is het de vraag wat wij met de warmte zelf aan moeten trekken. Het authentieke lifestyle label Vanguard biedt antwoord, met zijn moderne, sophisticated stijl voor mannen.

Het merk presenteerde voor dit voorjaar een kledingcollectie voor mannen die zowel functioneel als veelzijdig bruikbaar is. Verschillende texturen, motor-geïnspireerde artworks en een unieke Teflon afwerking voor olie- en waterafstotendheid zijn de basis voor een perfecte combinatie van vorm, functie en stijl.

Vanguard Herencollectie

Vanguard staat natuurlijk bekend om zijn liefde voor het Amerikaanse vrijheidsgevoel en wat sluit hier beter bij aan dan een stijl die is geïnspireerd door klassieke motoren. Deze affiniteit met de robuuste levensstijl is duidelijk terug te zien door de collecties heen. En ook in deze nieuwe serie kledingstukken heeft Vanguard gekozen voor een passend thema.

Dit seizoen reist het merk namelijk door Europa over de mooiste wegen, waarbij Spanje en het fraaie Bilbao een belangrijke rol spelen. In deze spectaculaire omgevingen vraagt ieder moment van de dag, en iedere onverwachte gelegenheid, vanzelfsprekend om een comfortabele, stijlvolle outfit, zowel op als naast de motor.

vanguard herencollectie ss18 v8-racer

Zo bestaat de huidige collectie uit diverse makkelijk draagbare stukken, zoals bijvoorbeeld de V8 Racer en V7 Rider jeans. Gemaakt met vakmanschap en oog voor detail, en verkrijgbaar in diverse stijlvolle wassingen. De ultieme jeans!

Daarnaast zien we onder meer tijdloze leren jassen, blazers waarbij design en kwaliteit voorop staan en polo’s & t-shirts die altijd goed zitten en tof ogen.

Wat deze collectie perfect maakt voor die laatste weken zomer, is vooral de originaliteit. Speelse details, mooie designs, hoogwaardige stoffen en comfortabele pasvormen zijn het belangrijkst. Dit levert namelijk een casual en dressed-up look op, dat overal ter wereld en in welke situatie dan ook werkt.

vanguard herencollectie ss18

Vanguard Fall/Winter 2018

Met het afsluiten van de zomer, komt het najaar natuurlijk in zicht. De Vanguard herencollectie Autumn/Winter 2018 zal qua stijl natuurlijk heerlijk robuust blijven.

Stoere truien, comfortabele jeans, vlotte pantalons en mannelijke overhemden kenmerken de nieuwste collectie. Tel hier de perfecte pasvorm, getailleerde overhemden en jassen, maar ook wat wijdere modellen bij op, en we zitten ook in de herfst en winter safe bij het herenmerk.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram