Nautische georiënteerd Sebago heeft de complete serie zomerschoenen in huis

Sebago schoenencollectie

Nautische georiënteerd Sebago heeft de complete serie zomerschoenen in huis

Schoenenmerk Sebago heeft een complete serie aan ideale zomerschoenen in zijn collectie. Voor wat uit de Sebago schoenencollectie ga jij?

Sebago schoenencollectie

In de zomer begeven we ons graag bij het water. Niet zo gek dus dat de perfecte collectie zomerschoenen ook beschikt over docksides, bootschoenen en andere instappers. Kledingmerk Sebago heeft ook deze zomer weer een selectie van hoogwaardige kwaliteit.

In de wereld van zeilen en boten is het merk geen onbekende. De collectie van Sebago biedt een breed scala en schoenopties en weet als geen ander de kwaliteit te bieden die vereist is voor tripjes op zee.

Betekent echter niet dat de schoenen alleen te gebruikt zijn op zee natuurlijk! Wie een dagje gaat ontspannen bij de Harbour Club Vinkeveen, zit vanzelfsprekend aan het water. Sebago schoenencollectieEen paar nette bootschoentjes passen dan uiteraard in het totaalplaatje. Helemaal als je besluit het dock op te gaan, om vervolgens een stukje te gaan varen over de Vinkeveense plassen, dan kun je eigenlijk niet heen om de docksides van Sebago.

Sebago schoenencollectie biedt meer

Overigens draai het merk al een tijdje mee. Opgericht in 1946, was het eerste ontwerp de inmiddels bekende pennyloafer. Deze kreeg een speciale zoolconstructie, die tot op de dag van vandaag gepatenteerd is. Niet veel later introduceerden zij hun klassieke model op de markt, waarmee in de wereld van het zeilen hun doorbraak werkelijkheid werd.

Wil je toch wegblijven bij de nautisch georiënteerde modellen, dan heeft Sebago ook een reeks klassieke modellen in de aanbieding. Denk aan deze leren brogues of suède instappers. Sebago schoenencollectieStuk voor stuk van eenzelfde kwaliteit en in uiterlijk zoals de hedendaagse stijliconen het graag zien.

Stoer of juist chic, de uitgebreide collectie herenschoenen van Sebago heeft het in principe allemaal. Betekent dat we richting de winter ook weer de webshop van het merk kunnen openen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een paar fijne Chukka’s?

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram