The Harbour Club Vinkeveen opent écht strand aan de Vinkeveense Plassen: Welcome to VinkiBeach

Vinki Beach The Harbour Club Vinkeveen

The Harbour Club Vinkeveen opent écht strand aan de Vinkeveense Plassen: Welcome to VinkiBeach

Met VinkiBeach heeft The Harbour Club Vinkeveen een écht strand aan de Vinkeveense Plassen geopend.

VinkiBeach The Harbour Club Vinkeveen

The Harbour Club Vinkeveen komt deze zomerse periode met een heerlijke verrassing: een écht strand aan de Vinkeveense plassen, genaamd VinkiBeach. Vanaf 1 juni biedt VinkiBeach een unieke locatie waar men heerlijk kan ontspannen op een van de luxe strandbedden. Ga je mee?

Voor ijskoude drankjes, een parasol of extra handdoek tik je één van de beachmedewerkers aan. Zij staan klaar om je van alle gemakken te voorzien op het strand en geven je het gevoel dat je op een luxueus Spaans eiland vertoeft. Wordt VinkiBeach deze zomer dé hotspot van Vinkeveen? Geen twijfel!

Ontdek de vele mogelijkheden van VinkiBeach
De binnenlandse vakantiebestemming biedt echter nog veel meer. Naast diverse culinaire barbecue menu’s en Ibiza-achtige sundowner beachborrel (met onbeperkt drank uit het Hollands assortiment), is de locatie ook ideaal voor meetings (voor een halve of hele dag). Kan overigens ook gewoon binnen, die meeting. In dat geval loop je even door naar het speciaal ontworpen Event Centre van The Harbour Club en het Apollo Hotel.

Heb je trouwens zin om actief te genieten van VinkiBeach? Je kunt er tevens terecht voor allerlei teambuilding activiteiten, zoals bootcamp, super, yoga, varen of een solex tour. Uiteraard liggen er ook sloepen klaar, met of zonder schipper. Huur een sloep, maak een heerlijke tocht over de Vinkeveense plassen en sluit af met een heerlijk diner met uitzicht op het water.

Tot bij The Harbour Club Vinkeveen en VinkiBeach!

VinkiBeach The Harbour Club Vinkeveen

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram