Hier koop je de Gosha Rubchinskiy x Burberry Fall/Winter 2018 Collectie

Hier koop je de Gosha Rubchinskiy x Burberry Fall/Winter 2018 Collectie

Bij deze winkels koop je de nieuwe Gosha Rubchinskiy x Burberry Fall/Winter 2018 Collectie vanaf 7 juli.

Gosha Rubchinskiy x Burberry Fall/Winter 2018

Gosha Rubchinskiy lanceert later deze week zijn speciale Burberry capsule-collectie. Het assortiment biedt een beperkte oplage Burberry-producten, met het kenmerkende ruitjespatroon van het merk duidelijk in de spotlight. Waar kunnen we Gosha’s lijn voor het Britse merk eigenlijk kopen?

Naast een hernieuwde blik op Burberry’s klassieke trenchcoat, bestaat de serie bovenkleding van de collectie uit een duffle jas met beukenhouten knevels en een afneembare capuchon, beschikbaar in ruit, donkergroen en claret. Daarnaast zien we onder meer flanellen overhemden met contrasterende grote en kleine ruiten, een speelse invulling die we herhaald zien worden bij kasjmier sjaals met tegenovergestelde patronen. Bijpassende vissershoedjes en leren instappers ronden de collectie van 13 items af.

Gosha Rubchinskiy x Burberry Fall/Winter 2018

Check de nieuwste Gosha Rubchinskiy x Burberry-artikelen vanaf op 7 juli op de website van Burberry en de wereldwijd gevestigde winkels. Zoals het er nu uitziet kunnen we in Nederland alleen online bestellen, maar mocht je in het buitenland zitten, onderaan vind je een lijst met Burberry-winkels in de buurt die de capsule-collectie aanbieden.

Gosha Rubchinskiy x Burberry Fall/Winter 2018Gosha Rubchinskiy x Burberry Fall/Winter 2018Gosha Rubchinskiy x Burberry Fall/Winter 2018Gosha Rubchinskiy x Burberry Fall/Winter 2018Gosha Rubchinskiy x Burberry Fall/Winter 2018Gosha Rubchinskiy x Burberry Fall/Winter 2018

Gosha Rubchinskiy x Burberry Fall/Winter 2018 Winkels

Verenigd Koninkrijk
Regent Street, London
Selfridges, London
Dover Street Market, London

Italië
Via Montenapoleone, Milan

Duitsland
Comme des Garçons, Berlin

Frankrijk
Faubourg Saint-Honoré, Paris
Comme des Garçons, Paris

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram