Dit privé-eiland in de Bahama’s kan voor $ 85 miljoen van jou zijn

Dit privé-eiland in de Bahama’s kan voor $ 85 miljoen van jou zijn

Een privé-eiland in de Bahama’s dat van jou kan zijn. Je hoeft alleen maar $ 85 miljoen neer te tellen!

Als je toevallig een zak geld hebt liggen en de behoefte hebt aan wat zon en privacy, dan hebben we een fraaie tip voor je. Maak kennis met Little Pipe Cay – een 38 hectare groot eiland in de Bahama’s, dat voor een flinke $ 85 miljoen een waar vakantieparadijs is.

Het luxe geheel was eerder onbewoonbaar, maar is omgevormd tot een van alle gemakken voorzien eiland met vijf woningen en meer. Het eiland, dat zo’n 130 kilometer ten zuidoosten van Nassau en 435 kilometer van Miami ligt, is bereikbaar met het watervliegtuig en is verreweg één van de meest natuurlijk verrijkte plaatsen om te verblijven.

Het eiland is overigens niet pas ontdekt, want grote filmregisseurs lieten eerder hun oog vallen op het gebied. Zo is het te zien als achtergrond bij Johnny Depp’s Pirates of the Caribbean en een handvol James Bond-films.

Wat echter opvalt aan de plek, is hoe goed de huidige eigenaren het hebben getransformeerd tot een luxueus privéverblijf. In zijn huidige staat herbergt het eiland vijf huizen, vier privéstranden en honderden meters dokfront om boten aan te meren. Daarbij zien we ook aangelegde tuinen, zwembaden en spafaciliteiten, plus een bar in het hoofdgebouw.

Het luxe toevluchtsoord is trouwens maar een kleine 5 kilometer verwijderd van de bekende Staniel Cay en met een korte boottocht bereik je de Big Major Cay, ofwel het beroemde “Pig Island”.

Ga jij een bod wagen op dit privé-eiland in de Bahama’s? Laat het ons dan even weten. We gaan graag een keertje mee!

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram