De geweldige B&O PLAY Earset (Wireless) is nu verkrijgbaar bij de Bang & Olufsen Pop-Up Store in Amsterdam

B&O PLAY Earset Wireless

De geweldige B&O PLAY Earset (Wireless) is nu verkrijgbaar bij de Bang & Olufsen Pop-Up Store in Amsterdam

De B&O PLAY Earset (Wireless) is nu ook verkrijgbaar bij de Bang & Olufsen Pop-Up Store in Amsterdam. Wanneer pik jij jouw exemplaar op?

B&O PLAY Earset Wireless

Onlangs presenteerde Bang & Olufsen zijn nieuwste toevoeging aan de B&O PLAY-collectie. Een state-of-the-art draadloze earset die de volgende evolutionaire stap betekent van een waar Bang & Olufsen designicoon. De nieuwe B&O PLAY Earset is nu verkrijgbaar en je vindt ‘m onder meer bij de nieuwe Pop-Up Store aan de Raadhuisstraat in Amsterdam. Wanneer ga jij?

Ultramoderne draadloze audiotechnologie, de typische hoge kwaliteit Bang & Olufsen sound en een strak ontwerp. De volgende generatie is fraai en heeft zelfs de flexibele ontwerpaspecten behouden die eerder leidden tot het succes van het origineel. Deze originele lijnen gaan terug tot de jaren 90, toen Anders Hermansen ze tekende. Wat direct opvalt is dat de focus sterk ligt op het flexibel genoeg maken van de oortelefoons, zodat ze zich aan elk oor kunnen aanpassen.

B&O PLAY Earset recensie

Met het innovatieve verstelsysteem kunnen we dan ook de hoek van de oordopjes, de hoogte van het oortje en de ronding van de oorhaak los van elkaar aanpassen om zo de ​​perfecte pasvorm te krijgen. Roteren en rekken kan in drie verschillende dimensies. Een voorbeeld van hoe deskundige engineering en ontwerp hand in hand gaan om een ​​object te maken dat zowel mooi als nuttig is.

B&O PLAY Earset gemaakt met premium materialen

De Bang & Olufsen Earset is uiteraard gemaakt met behulp van hoogwaardige materialen die lang meegaan. Nauwkeurig gesmeed aluminium en zacht rubber zorgen voor een comfortabele en stevige pasvorm in en achter het oor, zonder dat wordt ingeleverd op design.

Ontwerp dat de wereld binnenlaat

De constructie van de nieuwe Earset oortelefoons heeft overigens een ander uitgangspunt dan de meeste modellen op de markt. In plaats van een diepere in-ear-pasvorm, laat de B&O Earset het luidsprekerkastje comfortabel in het binnenoor passen zonder het te blokkeren. Los van een meer comfortabel gevoel, laat deze stijl ook omgevingsgeluiden horen, terwijl de geluidsprestaties behouden blijven die je van een set B&O PLAY-oortelefoons mag verwachten.

B&O PLAY Earset WirelessMet een batterijlevensduur van maximaal vijf uur is Earset bovendien een geweldige metgezel voor onze dagelijkse activiteiten. Met de inline geanodiseerde aluminium afstandsbediening – met drie knoppen – en ingebouwde microfoon kun je jouw muziek besturen, telefoonoproepen aannemen en Siri of Google Assistent activeren op je smartphone via Bluetooth. Handig!

Prijzen, beschikbaarheid & B&O Pop-Up Store Amsterdam

Earset is verkrijgbaar in Graphite Brown en White, en is verkrijgbaar voor EUR 299. Bij niet-gebruik kunnen de oortelefoontjes trouwens worden bewaard in het meegeleverde tasje voor optimale krasbescherming.

De B&O PLAY Earset is verkrijgbaar via beoplay.com/earset, Bang & Olufsen-winkels en externe handelaars. In Amsterdam hebben we bovendien sinds kort de allereerste Bang & Olufsen Pop-Up Store. Deze nieuwe tijdelijke winkel verkoopt bovendien niet alleen de nieuwe Earset, maar heeft nog veel meer liggen uit de spring/summer 2018 collectie.

Geïnspireerd door de oceaan

B&O PLAY Earset (Wireless)De Bang & Olufsen Pop-Up Store Inspired By The Ocean bevindt momenteel in The Pelican Studio aan de Amsterdamse Raadhuisstraat en is ingericht door designer Germans Ermičs.

De getoonde spring/summer 2018 collectie bestaat uit onder andere hoogkwalitatieve lifestyle limited edition speakers en headphones, geïnspireerd door de levendige en krachtige kleuren van de oceaan. Designer Germans Ermičs: “In Amsterdam is overal water en het fascineert me altijd: het is mysterieus en verandert constant. De reflectie van het licht zorgt ook voor interessante kleuren.”

Zijn interpretatie daarvan is verwerkt in de Pop-up Store, die op een bijzondere manier wordt gepresenteerd: op speciaal ontworpen zuilen van kleurrijk dry coated aluminium en tavertine. Ermičs: “Ik wilde de winkel als een tentoonstelling inrichten, waarbij ieder product op een unieke manier wordt getoond.”

De winkel is nog tot 5 augustus 2018 open en is hoe dan ook een must-visit!

Bang & Olufsen Pop-Up Store Inspired By The Ocean
Raadhuisstraat 35, Amsterdam

Openingstijden:

Ma: 12:00 – 19:00 uur
Di: 10:00 – 19:00 uur
Wo: 10:00 – 19:00 uur
Do: 10:00 – 20:00 uur
Vr: 10:00 – 19:00 uur
Za: 10:00 – 19:00 uur
Zo: 12:00 – 18:00 uur

B&O Pop-Up Store Amsterdam

B&O Pop-Up Store Amsterdam

B&O Pop-Up Store Amsterdam

B&O Pop-Up Store Amsterdam

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram