Virgil Abloh’s Off-White x Nike Zoom Fly Mercurial Flyknit onderweg in zwart

Off-White x Nike Zoom Fly Mercurial Flyknit Black

Virgil Abloh’s Off-White x Nike Zoom Fly Mercurial Flyknit onderweg in zwart

Virgil Abloh’s Off-White x Nike Zoom Fly Mercurial Flyknit Black lijkt onderweg.

Off-White x Nike Zoom Fly Mercurial Flyknit Black

Virgil Abloh’s Off-White x Nike Zoom Fly Mercurial Flyknit verscheen voor het eerst aan het begin van deze maand in de colorway van het FIFA World Cup 2018-thema. Vandaag pronkt de Virgil Abloh x Nike Zoom Fly Mercurial Flyknit in een nieuwe zwarte colorway, met dank aan Arthur Kar van L’Art De L’Automobile.

Een onafgemaakt exemplaar van deze zwarte colorway lekte een week geleden voor het eerst gelekt. Deze keer zien we wat het officiële ontwerp zou zijn, dat beschikt over een zwart bovenwerk van Flyknit en een REACT FOAM-zool. Kenmerkende motieven zijn de witte Swoosh, typische Off-White branding op het midden van de mediale zijde en “FOAM” gedrukt op de zijhak van de zool. Grote polka dots in wit, blauw en neongroen verschijnen aan de zijkanten van de teen en hiel, terwijl een multicolor streep de middenzool accentueert.

Er is nog geen bevestiging of deze Virgil Abloh x Nike Zoom Fly Mercurial Flyknits daadwerkelijk voor het publiek worden vrijgegeven, dus stay tuned voor uitsluitsel.

Post a Comment

#Volg ons op Instagram

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website bieden.