Eerste blik op de OFF-White x Nike Zoom Fly Mercurial Flyknit

OFF-WHITE x Nike Zoom Fly Mercurial Flyknit

Eerste blik op de OFF-White x Nike Zoom Fly Mercurial Flyknit

Eerste blik op Virgil Abloh’s OFF-WHITE x Nike Zoom Fly Mercurial Flyknit sneakers.

OFF-WHITE x Nike Zoom Fly Mercurial Flyknit

Ontwerper Virgil Abloh is tegenwoordig natuurlijk artistiek directeur herenkleding bij Louis Vuitton, maar dat houdt hem niet tegen met zijn eigen label OFF-WHITE te vernieuwen.

Met het FIFA Wereldkampioenschap 2018 voor de deur, heeft Abloh onlangs al de Nike Mercurial 12 Elite Boot onthuld – die in maart in de verkoop is gegaan. In navolging hiervan lijkt het erop dat Abloh zijn samenwerking met Nike Football voortzet, omdat we een eerste blik hebben gekregen op de nieuwe Zoom Fly Mercurial Flyknit – uitgedost in dezelfde gewaagde kleuren als de Mercurial Boot.

In de afbeeldingen – gedeeld door @atlas1216 – kunnen we zien dat de schoen dezelfde gestroomlijnde body gebruikt, bekend van de Mercurial-lijn. Vervolgens vinden we hieronder de REACT FOAM-basis, waarna OFF-WHITE’s kenmerkende detaillering verschijnt aan de mediale zijden, met de tekst “FOAM” op de laterale tussenzool.

De opvallende look is afgewerkt met witte Swooshes en stippen aan de buitenkant, terwijl felblauwe stippen de binnenkant versieren. Samen met de oranje versie, is het silhouet ook gespot in een zwarte colorway, die hieronder te zien is.

Off White×Nike Zoom Fly Sample👀❓#offwhite #nike #zoomfly #sneakers

Een bericht gedeeld door WTS1987 (@wts1987) op

Tot dusverre is er nog geen releasedatum bekendgemaakt voor Virgil Abloh’s OFF-WHITE x Nike Zoom Fly Mercurial Flyknit, maar we verwachten ze snel in aansloop naar het WK-voetbal.

OFF-WHITE x Nike Zoom Fly Mercurial Flyknit

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram