Nike’s Air Vapormax 97 onderweg in ‘Silver Bullet’ en ‘Black Reflect’

Nike Air Vapormax 97 Silver Bullet

Nike’s Air Vapormax 97 onderweg in ‘Silver Bullet’ en ‘Black Reflect’

Ga jij voor de Nike Air Vapormax 97 Silver Bullet of de Nike Air Vapormax 97 Black Reflect? Allebei de AM97 x Vapormax hybride sneakers zijn onderweg..

Nike Air Vapormax 97 Silver Bullet

Het is officieel maart en dat betekent dat Nike zich opmaakt voor zijn jaarlijkse Air Max Day. Met dat in het achterhoofd, presenteert de Swoosh een tweetal nieuwe uitvoeringen van de Nike Air VaporMax 97-hybride.

Het klassieke Air Max 97-bovenwerk ontmoet ditmaal de VaporMax-zooleenheid om beide modellen nieuw leven in te blazen.

De oldskool release van de ‘Silver Bullet’ AM97 is inmiddels al meer dan twee decennia geleden. De aankomende “Silver Bullet” biedt een bekende esthetiek die Air Max-fans zullen waarderen. Trouw aan het origineel, maakt de sneaker gebruik van een voornamelijk zilver bovenwerk van gaas en leer, in combinatie met zwarte, witte en rode accenten voor het contrast. De prototypische Max Air-eenheid is ditmaal echter over de volledige lengte vervangen door de moderne Vapormax-zool met zijn moderne dempingstechnologie.

De Nike Air Vapormax 97 Silver Bullet staat gepland voor later deze maand.

De ‘Silver Bullet’ is overigens niet de enige Nike Air Vapormax 97 hybride op de planning. Ook de klassieke ‘Black Reflect’-editie van het model is onderweg.

De gehele sneaker is wederom gedoopt in zwarte kleuring, terwijl de biezen op het bovengenoemde bovendeel 3M reflecterende detaillering hebben als extraatje. De laterale en mediale Swoosh-logo’s van het model zijn wit uitgevoerd als een subtiel contrast binnen het kleurenschema.

Er is nog geen actuele release datum bekend voor de “Black Reflect”-editie van Nike’s Air VaporMax 97, maar reken op een prijskaartje van $190.

 

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram