De allereerste In Gold We Trust sneaker is hier en hij is sexy!

In Gold We Trust sneaker

De allereerste In Gold We Trust sneaker is hier en hij is sexy!

De allereerste In Gold We Trust sneaker maakte afgelopen week zijn debuut bij Didato 2 in Amsterdam.

In Gold We Trust sneaker

Afgelopen donderdag was het zover. In navolging van onze exclusieve preview werd de nieuwste aanwinst uit de In Gold We Trust collectie gelanceerd. En het ging niet om zomaar een fashion item, want het enorm populaire streetwear label van eigen bodem onthulde namelijk zijn allereerste sneaker.

Naast de welbekende en perfect zittende hoodies,  t-shirts, jassen en caps is nu ook de sneaker verkrijgbaar voor zowel dames als heren. De bekendmaking van deze fraaie runner ging, zoals we gewend zijn van het merk, niet onopgemerkt. Modezaak Didato was afgelopen week namelijk het decor van de officiële launch party en menig celeb, modekenner en influencer was present om de sneaker als eerste gade te slaan.

In Gold We Trust sneaker inge ge bruin franzel

Olympisch kampioene Inge de Bruin was ook van de partij

Eigenaar en ontwerper Eric Franzel vertelde het volgende over het ontstaan van de In Gold We Trust sneaker:

“Een muzikant maakt vaak een heel album. Dit omdat het de normale gang van zaken is en een platenlabel zo geld kan verdienen aan boekingen en publishing. Uiteindelijk komen maar een paar singles van dit album op de radio en dat zullen ook de tracks zijn die herinnerd worden. Zijn er genoeg singles van een artiest dan volgt er vaak nog een greatest hits album”, aldus de designer.

Hij vervolgt: “In de kledingindustrie werkt het niet anders. Maar met In Gold We Trust draaien we dit om. Wij zijn de jeugd en wij bepalen de toekomst dus waarom zullen we het niet helemaal anders doen? Met In Gold We Trust steken we alle tijd die je normaal in een heel album stopt, in één single zodat je het beste product op de markt brengt – met de tijd en aandacht die normaal in een hele collectie gaat zitten – zodat je er ook van kunt genieten. We hebben de beste hoodie op de markt gebracht en daarna de beste windbreaker. Nu is het tijd voor onze nieuwe ‘single’: de sneaker.”

In een paar maanden tijd heeft Franzel een sneaker ontworpen die ze, evenals alle andere items uit hun heerlijke collectie, zelf graag zouden willen dragen. En die je net als de hoodie en windbreaker dag en nacht en overal wilt dragen. Hierbij hebben zi gelet op het gewicht van de schoen, het voetbed en uiteraard het design. Voor dat laatste hebben ze zich laten inspireren door de originele vintage trainers. Aangezien die schoen al jaren bestaat, moet dat wel betekenen dat ze goed zijn. Good thinking!

De sneakers zijn nu te koop via de officiële webstore en kosten € 169,95. Grijp jouw paartje snel, want ook deze must-have kicks van IGWT gaan als warme broodjes over de toonbank.

In Gold We Trust sneaker didato

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram