De nieuwe Stainless Steel Advanced baardtrimmer van WAHL is wat we zochten

WAHL Stainless Steel Advanced baardtrimmer

De nieuwe Stainless Steel Advanced baardtrimmer van WAHL is wat we zochten

De nieuwe Stainless Steel Advanced baardtrimmer van WAHL is het multifunctionele apparaat voor de drukbezette man! Wil jij een exemplaar winnen?

WAHL Stainless Steel Advanced baardtrimmer

Het Amerikaanse familiebedrijf WAHL kende je misschien al als de uitvinder van de eerste elektromagnetische tondeuse met ingebouwde motor. De tweede generatie van hun Stainless Steel baardtrimmer is net zo indrukwekkend en wij geven een exemplaar weg.

Als moderne man zijnde hebben we het druk zat. We zoeken comfort en efficiëntie in onze producten en dagelijkse moetjes. WAHL maakt het ons vanaf nu in ieder geval gemakkelijker als het aankomt op onze baard, dankzij de nieuwe Stainless Steel Advanced baardtrimmer. Veel baardgroei of weinig baardgroei, grote baard of kleine sik, de scheergadget zal alles snel en efficiënt trimmen en stylen.

Het scheerapparaat wordt geleverd met drie eenvoudig te bevestigen opzetkammen (1,5 mm, 3 mm en 4,5 mm) voor een nauwkeurige snijlengte en een verstelbare opzetkam voor nog meer lengtes (2 mm, 4 mm, 6 mm, 8 mm, 10 mm en 12 mm). Daarnaast bieden de acht brede opzetkammen (3 mm tot 25 mm) de mogelijkheid om grotere oppervlakken zoals hoofd of lichaam te trimmen.

WAHL Stainless Steel Advanced baardtrimmer

De stijlvolle Stainless Steel Advanced is dankzij zijn ultrakrachtige Lithium Ion-batterij goed voor maar liefst 4 uur draadloos gebruik. Hoef je ‘m slechts een uurtje op te laden. Geen tijd voor? Dankzij de Quick Charge functie is 1 minuut opladen genoeg voor 3 minuten gebruik. Kun je net nog de boel onder de kin op orde brengen. De oplaadindicatie geeft overigens aan wanneer de batterij leeg loopt, zodat een half getrimde baard voorkomen kan worden.

“De trimmer mag met recht bestempeld worden als het beste apparaat voor mannen met haast.”

Deze WAHL baardtrimmer is trouwens ook een lust voor het oog. Een stukje design voor in de badkamer! Ontworpen in geborsteld roestvrij staal in stijlvol antraciet en met een designstand in dezelfde kleur, past hij perfect in elke moderne badkamer.

Naast het bekende premium ontwerp speelt deze vier-in-één Stainless Steel baardtrimmer nu dus nog beter in op de behoeftes van ons, de hedendaagse en zeer drukbezette man. De vele multifunctionele opzetstukken maken deze trimmer bovendien geschikt voor het betere precisiewerk op alle baardtypes.

De WAHL Stainless Steel Advanced baardtrimmer is verkrijgbaar voor € 129,99. Bekijk de website van WAHL voor meer info.

Win een WAHL Stainless Steel Advanced baardtrimmer

Nieuwsgierig geworden naar de WAHL Stainless Steel Advanced baardtrimmer? Wij geven een exemplaar weg!

Stuur ons een mailtje met “modernebaard” en maak kans op een exemplaar.

De winnaar ontvangt uiterlijk 29 december persoonlijk bericht van ons.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram