Louis Vuitton heeft zijn nieuwe Spring/Summer 2018 Accessoires en Reisbagage onthuld

Louis Vuitton accessoires 2018

Louis Vuitton heeft zijn nieuwe Spring/Summer 2018 Accessoires en Reisbagage onthuld

De Louis Vuitton accessoires en reisbagage voor spring/summer 2018 zijn weer voorzien van de iconische monogram.

Louis Vuitton accessoires 2018

Louis Vuitton’s assortiment voor de lente/zomer van 2018 is onderweg. De luxe gigant heeft zich weer laten inspireren door reizen voor zijn nieuwe collectie, in het bijzonder door één hypothetisch reishandboek.

Geïnspireerd door Judith Schalansky’s boek Atlas of Remote Islands: Fifty Islands I Have Never Set Foot On and Never Will uit 2009, waarin over details van fantastische bestemmingen wordt verteld zonder dat ze ooit bezocht zijn, creëerde creatief directeur Kim Jones een rij lederen duffelbags, rugzakken, schoudertassen, portefeuilles en meer.

Met de branding en het Monogram van Louis Vuitton zoals altijd centraal, is de collectie allesbehalve ingetogen, mede dankzij opvallende blauwtinten die flair toevoegen aan het monochrome en aardetintenaanbod.

Een reeks lederen bagagelabels is trouwens al voorzien van de namen van begeerde locals en zilveren trekkoorden maken het mogelijk om de labels eenvoudig aan een van de tassen te bevestigen.

Louis Vuitton-winkels moeten de nieuwe zomeraccessoires en bagage nog ontvangen, dus houd de store bij jou in de buurt in de gaten voor release.

Louis Vuitton accessoires 2018Louis Vuitton accessoires 2018Louis Vuitton accessoires 2018 Louis Vuitton accessoires 2018Louis Vuitton accessoires 2018Louis Vuitton accessoires 2018Louis Vuitton accessoires 2018Louis Vuitton accessoires 2018

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram