Kijktip: Deze vijf Nederlandse cabaretshows kunnen we nu online kijken!

Nederlandstalig cabaret online kijken

Kijktip: Deze vijf Nederlandse cabaretshows kunnen we nu online kijken!

Deze vijf Nederlandse cabaretshows kunnen we nu online kijken. Vijf nieuwe, heerlijke lachshows van eigen bodem op een rij!

Nederlandse cabaretshows online kijken

Vanaf vandaag zijn er vijf nieuwe te gekke te streamen en wij hebben ze voor je op een rijtje gezet. De shows kijk je nu gemakkelijk vanaf de bank via streamingdienst Videoland!

Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd. Een cliché, maar een waarheid als een koe! Om jullie lachspieren te trainen, hebben we iets moois. Er zijn namelijk een aantal grote Nederlandse cabaretiers, wiens recente en zeer populaire liveshows nu te zien zijn. Ga er maar eens lekker voor zitten, want het is genieten geblazen met deze cabaretvoorstellingen van hoge kwaliteit!

  1. Theo Maassen – Zonder pardon

Zonder Pardon is een schaamteloze en hilarische tirade over de tijd van nu. Met behulp van zijn gitzwarte humor en zelfspot blijft Theo Maassen de wanhoop een stap voor. Anderhalf uur lang sleept hij je als toeschouwer meedogenloos mee. Ontsnappen is onmogelijk, maar dat vinden we in dit geval ook zeker niet erg.

  1. Najib Amhali – Alles komt goed

Met veel vaart, grappen en een flinke dosis zelfspot vertelt de cabaretier in Alles Komt Goed aangrijpende levensverhalen. De routinier heeft nog altijd zijn blik op de samenleving gericht en weet vanuit eigen ervaring bijzondere perspectieven en inspiratie te bieden aan de toeschouwer.

  1. Jochem Myjer  – De Rust Zelve

De voorstelling De Rust Zelve gaat over Jochem’s leven en de personenen die dicht bij hem staan. Natuurlijk is Myjer zelf alles behalve de rust zelve en dat zorgt ervoor dat hij in deze show iedereen in een razend tempo weer even met een gezonde dosis humor op zijn plaats zet.

  1. Thomas Luyn – Smaakvol Avondje Uit

Tussen de glamour van zijn tv-werk en het meer muffe karakter van zijn Volkskrant-columns, mag Thomas Luyn even vrij ademhalen in de toverwereld van zijn podium. Hij presenteert een wereld die aaneen hangt van onzin en muziek, en gebruikt ons als uitlaatklep. Vinden wij dit erg? Absoluut niet!

  1. Dolf Jansen – Als ik het niet doe

Dolf Jansen’s voorstelling Als ik het niet doe gaat over van alles. Van zijn idealen tot de wereld van nu, de show stippelt de hedendaagse politiek zijn jeugd en eigenlijk alles wat Dolf te binnen schiet aan. Lach mee in het hoge tempo van de enerverende show!

Deze nieuwe Nederlandse cabaretshows online kijken doe je hier!

Open je laptop, pak je tablet, smartphone of je zet Smart TV aan en begin vanavond nog met het trainen van die lach- en buikspieren via online streamingdienst Videoland!

Nederlandse cabaretshows online kijken

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram