Kijktip: Keer met de actieserie ‘Black Sails’ terug naar de tijd van piraten

Black Sails online kijken videoland

Kijktip: Keer met de actieserie ‘Black Sails’ terug naar de tijd van piraten

In de actieserie Black Sails keren we terug naar de tijd van beruchte piraten, indrukwekkende schepen en spannende avonturen.

Met de actieserie Black Sails kunnen liefhebbers van avonturen op zee hun hart ophalen. Zich afspelend voor de gebeurtenissen uit het legendarische boek Treasure Island, is de serie vanaf vandaag te bekijken via streamingdienst Videoland.

Als je enthousiast wordt van de reeks films van The Pirates of the Caribbean, dan is Black Sails, absoluut één voor op het kijklijstje. De Amerikaanse serie is een prequel op de beroemde avonturenroman Schateiland, door schrijver Louis Stevenson.

In Schateiland vindt de jonge Jim Hawkins de schatkaart naar schedeleiland, eigendom van wijlen kapitein Flint. Samen met Kapitein Smollett en piraten als Long John Silver, die een oudgediende van kapitein Flint blijkt te zijn, gaat Jim op een spannende en gevaarlijke zoektocht. Bij het naderen van skull island ontstaat er echter muiterij..

In de nieuwe serie Black Sails keren we dus nog verder terug in de tijd. Klein tipje van de sluier: een jonge Long John Silver is van de partij.

Black Sails online kijken videoland

De Gouden Eeuw van de piraterij

De Gouden Eeuw van de piraterij, 1715. New Providence Island is een plek zonder wetten, bestuurd door de meest beruchte piratenkapiteins uit de geschiedenis. De meest gevreesde onder hen is Kapitein Flint, die we volgen tijdens zijn tochten op open wateren. Wanneer de Britse marine terugkeert om hun land te heroveren en Flint en zijn bemanning uit te schakelen, ontstaat een gewelddadige strijd.

Samen met bondgenoot Eleanor Guthrie, dochter van het lokale hoofd, bedenkt Flint een plan om de Britse aanval te dwarsbomen. Dit is het begin van een levensgevaarlijke jacht op schatten. Op hetzelfde moment wordt de jonge matroos John Silver aangenomen als nieuw bemanningslid van Flint, maar hij blijkt een brutale vlerk te zijn die voortdurend het gezag van zijn kapitein ondermijnt.

Black Sails online kijken videoland

Black Sails online kijken

De Amerikaanse actieserie is geproduceerd door Jonathan E. Steinberg en in de hoofdrol spelen onder andere Toby Stevens (als Captain Flint) en Luke Arnold (als John Silver).

In een tijd waar andere regels golden, worden we worden meegenomen in de levens van deze twee legendarische mannen. En alhoewel ze qua wereldbeelden lijnrecht tegenover elkaar staan, blijkt er toch sprake te zijn van een unieke band.

In Black Sails vormen onderwerpen als seksualiteit, relatieperikelen, vurige lesbische trio’s en heldhaftige gevechten de rode draad van de verhaallijn. We ontdekken een wrede wereld vol muiterij en verraad van de ware piraten van de Caraïben.

Open je laptop, tablet, smartphone of Smart TV en begin vanavond nog met het bekijken van de spannende avonturen van deze verslavende actieserie via online streamingdienst Videoland!

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram