KFC onthult Fried Chicken kerstboomversiering

KFC kerstboom versiering

KFC onthult Fried Chicken kerstboomversiering

KFC heeft een selectie kerstboomversieringen onthuld. Vooralsnog zijn de fried chicken kerstornamenten echter slechts in één land verkrijgbaar..

KFC kerstboom versiering

De KFC-vestigingen in Nieuw-Zeeland hebben de primeur. De nieuwste bizarre creaties van de fastfoodketen zijn gefrituurde kip-kerstboomversieringen.

De set van vijf ornamenten is voorzien van een emmer gebakken kip, een vleugel, een drumstick, een portie frietjes en een, in alle eerlijkheid, vrij griezelige kolonel Sanders decoratie. De sieraden voor in de kerstboom worden trouwens verpakt in een handige geschenkdoos.

KFC Marketing Director Clark Wilson komt tot de conclusie dat de ornamenten de start van een leuk kerstverhaal kunnen betekenen. “Vergeet de maretak dit jaar – deze ondeugende en leuke versieringen zorgen ervoor dat de magie gebeurt wanneer je een drumstick van de boom haalt en hem boven je hoofd houdt.” Wij zijn benieuwd..

KFC kertsboomversiering

De kerstdecoratie zal in december beschikbaar zijn in de restaurants van KFC New Zealand, maar we hopen er stiekem op dat de rest van de wereld snel volgt.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram