Goosecraft’s store is het walhalla voor leren jacks en meer

Goosecraft leren jassen jacks heren

Goosecraft’s store is het walhalla voor leren jacks en meer

Waarom zijn de leren jacks van Goosecraft een must-have? Wij leggen uit waarom elke man een leren jas van het Nederlandse merk in zijn kast moet hebben.

Goosecraft leren jassen jacks heren

Goosecraft opende ruim anderhalve maand geleden zijn eerste Mono Brand Store in Amsterdam en daar zijn wij blij mee. Sinds diens oprichting in 2006 heeft vrijwel elke man met stijl namelijk weleens een leren jack van het Nederlandse merk bemachtigd en dat is niet zomaar!

Is een man zonder leren jas in zijn collectie wel een echte man? Het is in ieder geval een man die een leren jas mist en dat op zich is al een slechte zaak. Elke man, of je nu meer van streetwear, smart of casual chic houdt, hoort een leren jas in zijn garderobe te hebben.

Niet alleen zijn leren jassen ontzettend tof, stoer en mannelijk, ze zijn ook zeer duurzaam en warm. Natuurlijk is niet elke lederen jacket hetzelfde overigens. De kwaliteit verschilt en zo ook het design. De mannen onder ons die van leren jacks houden, weten in ieder geval dat één merk altijd zijn belofte waarmaakt.

leather.forever. #goosecraft #turin #iconic #biker921

Een bericht gedeeld door goosecraft (@goosecraft) op

Goosecraft is inmiddels ruim tien jaar oud en heeft zich sindsdien opgewerkt tot misschien wel het beste leather jacket label van ons land. Het DNA van het merkt kenmerkt zich, net als zijn leren jassen, door kracht en balans. Dit wordt vervolgens vertaald in must-have collectie, die zowel voorzien zijn van de laatste trends – zoals lammy’s – als het duidelijke respect voor de klassieke designelementen. De creaties zijn rebels, daadkrachtig en avontuurlijk. Eigenlijk een beetje rock ‘n roll!

Het Nederlandse kledingmerk maakt uiteraard gebruik van hoogwaardig en duurzaam leer. Dit zien we terug in de jassen, maar belangrijker, dit voelen en ervaren we. Als je voor het eerst een Goosecraft jas aantrekt, dan zal hij strak aanvoelen. Het leer ‘leeft’ echter en zal zich vormen naar jouw lichaam. Voor je het weet zit niks meer comfortabel dan je nieuwe leather jacket.

Goosecraft leren jassen jacks heren

Omdat de collecties jaar in jaar uit enorm populair zijn – wees op tijd voor jouw favoriete maat! – besloot Goosecraft zijn eerste mono brand store te openen in Amsterdam, eind september. In deze winkel vind je niet alleen de heerlijke jacks en jassen van het label, waaronder unieke gedragen jassen en diverse samenwerkingen, maar ook tassen, schoenen en handschoenen. Uiteraard is de gehele winkelcollectie vervaardigd uit dezelfde kwaliteit leder als de buitenkleding.

Bekijk een aantal modellen uit de collectie onderaan en vind de nieuwste FW17 collectie nu bij de Goosecraft Brandstore en in de webshop.

Goosecraft winkel amsterdam

Goosecraft Brandstore Openingstijden

Maandag: 13.00 – 18.00 uur
Dinsdag t / m zaterdag: 10.00 – 18.00 uur
Zondag: 12.00 – 17.00 uur

Gerard Doustraat 78
1072 VW
Amsterdam

 

Goosecraft lammy coat

Goosecraft leren jassen jacks heren

Goosecraft leren jassen jacks heren

Goosecraft leren jassen jacks heren

Goosecraft leren jassen jacks heren

Goosecraft leren jassen jacks heren

Post a Comment

#Volg ons op Instagram