Trailer: Will Smith en een Orc zijn vastberaden LAPD agenten in ‘Bright’

Bright Netflix film Will smith

Trailer: Will Smith en een Orc zijn vastberaden LAPD agenten in ‘Bright’

De nieuwe trailer van Bright, waarin Will Smith de hoofdrol speelt als politieagent, is hier. De sci-fi actiefilm verschijnt eind dit jaar op Netflix..

Netflix onthulde afgelopen zomer de eerste officiële trailer voor de naderende actie sci-fi Bright. De streamingdienst heeft nu een nieuwe preview voor ons.

De Netflix Original Film toont ons een alternatief Los Angeles. Zich afspelend in onze huidige tijd, maar dan in een net iets andere werkelijkheid, leven mensen naast magische figuren, zoals elfen en orcs.

Joel Edgerton speelt de eerste ork die zich bij de LAPD weet aan te sluiten. Hij wordt gekoppeld aan een menselijke agent, gespeeld door Will Smith. Samen moeten de twee hun eigen persoonlijke geschillen onder controle houden – wat lastig zal blijken – wanneer ze een samenzwering onthullen die de toekomst van de wereld bedreigt.

In film zien we overigens ook actrice Noomi Rapace als een elf, uitgerust met een toverstokje beschreven als ‘kernwapen dat wensen verleent’.

Bekijk de trailer hierboven en verwacht Bright, geregisseerd door David Ayer van Suicide Squad, op 22 december in première gaan op Netflix.

Bright Netflix film Will smith

Post a Comment

#Volg ons op Instagram