How to Style an Original Penguin: De Herfst/Winter 2017 collectie

How to Style an Original Penguin

How to Style an Original Penguin: De Herfst/Winter 2017 collectie

How to Style an Original Penguin? Deze vraag beantwoorden wij met de heerlijke Autumn/Winter 2017 kledingcollectie voor heren van Original Penguin.

How to Style an Original Penguin

Original Penguin lanceerde onlangs zijn nieuwe najaarscollectie. En met de herfst in volle gang en de winter in aantocht, is het tijd om de garderobe op orde te brengen.

Geboren in NYC in 1955, brengt de nieuwe herfst/winter 2017 collectie van Original Penguin precies datgene dat we nodig hebben in deze koudere periode. Van warme truien tot scherp gesneden broeken en van vrieskoubestendige jassen tot smaakvolle polo’s, de originele pinguïn heeft het.

Ooit in de smaak vallend bij echte mannen als Frank Sinatra, Dean Martin, Arnold Palmer en Clint Eastwood, staat het Amerikaanse label vandaag bekend om zijn mix van iconische American Sportswear stijl met moderne geest. Dankzij het uitgebreide en diverse assortiment aan producten is Original Penguin een echt lifestylemerk. Gemaakt voor originelen, door originelen.

De nieuwste collectie heeft trouwens voor zowel informele als formele gelegenheden alles wat we nodig hebben. Denk niet alleen aan strakke overhemden, perfect geschikt voor bij de vrijdagmiddagborrel, maar ook aan heerlijke flanellen shirts die net iets warmer zijn als we de deur uit moeten.

How to Style an Original Penguin

De veelzijdigheid van de najaarscollectie is enorm en de stijl is herkenbaar met zijn typische New York karakter. De wollen Alpaca Fisherman sweaters zijn bijvoorbeeld zeer robuust en eigenlijk een must-have voor iedere kledingkast.

Voor hen die veel buiten zijn, ontdek de uitgebreide selectie outwear van Original Penguin. Dubbelzijdige hoodies, fleece bombers en gewatteerde jacks helpen ons de winter door, maar de echte eyecatcher is toch de ‘Four in One Jacket’. Mocht je avontuurlijk zijn aangelegd en een liefhebber zijn van bijvoorbeeld varen, dan kan een goede en veelzijdige jas niet ontbreken.

De ‘Four in One Jacket‘ is een jas, met daarin een dubbelzijdige bodywarmer met een op schapenwol lijkende coating. Warm en good looking! Draag de jas met bodywarmer, zonder bodywarmer, of draag alleen de bodywarmer op één van beide zijden.

Wat betreft de vraag How to Style an Original Penguin, is het natuurlijk zo dat de typische NYC urban stijl van de Original Penguin AW17 collectie heel goed te combineren is met andere stijlen. Combineer de fraaie outerwear collectie bijvoorbeeld eens met een trendy steampunk bril en een paar grove boots! Belangrijkste is dat je draagt wat je tof vindt. Wees origineel!

Klik hier om naar de Original Penguin webstore te gaan!

How to Style an Original Penguin

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram