Win een gloednieuwe Weekender duffel uit de Thule Subterra lijn

Thule Subterra Weekender duffels

Win een gloednieuwe Weekender duffel uit de Thule Subterra lijn

Wij geven een gloednieuwe Weekender duffel weg uit de Thule Subterra lijn. Wil jij deze ideale weekendtas winnen?

Thule Subterra Weekender duffels

Eerder dit jaar onthulde Thule zijn stijlvolle en luxe Subterra reistassenlijn. Deze lijn werd afgelopen zomer uitgebreid met de ideale weekendtassen, en jij kunt één van deze Weekender duffels winnen.

Het Zweedse merk voegde met de Weekender duffels de perfecte weekendtas voor al onze reisspullen toe aan hun Subterra collectie.

Deze lijn van stijlvolle reistassen en trolleys, voor de liefhebber van minimalistisch Scandinavisch design, is sinds begin dit jaar verkrijgbaar. De duffels kunnen we sinds augustus in de winkel vinden.

De zogeheten Weekenders zijn net als de rest van de Subterra-producten stijlvol, ruim en kwalitatief. De focus ligt op slim design en gebruiksgemak, waardoor de Thule Subterra Weekender perfect zijn voor de actieve, zakelijke reiziger. Maar ook als je graag weekendjes weggaat is de tas ideaal.

Thule Subterra Weekender duffels

De duffels zijn in twee maten beschikbaar: 45L en 60L. De 45 liter duffels zijn op twee manieren te dragen, met handvatten aan de bovenzijde en als schoudertas dankzij de comfortabele, verstelbare schouderband. In de 45L Subterra duffel is ook een apart vak met extra rits opgenomen voor het opbergen van waardevolle items

De 60L duffels zijn voorzien van extra bergruimte waardoor schoenen of andere grote items gemakkelijk mee te nemen zijn. De grote vakken zijn eenvoudig in te vouwen, zodat de tas compacter is. Ook zijn de 60L Subterra duffels voorzien van een compression board (tussenschot) waardoor je nóg meer mee kunt nemen op reis. En het zorgt ervoor dat je zonder kreukels in je kleding verschijnt tijdens het etentje.

De Thule Subterra duffels zijn in de kleuren Ember, Dark Shadow en Mineral beschikbaar en hebben prijskaartjes variërend van €139,95 voor de 45L duffel tot €159,95 voor de 60L duffel.

thule subterra weekender duffel

Win een Thule Subterra Weekender duffel!

Doe mee, win en arriveer altijd in stijl op je bestemming. Wij geven een gloednieuwe Subterra Weekender duffel (45L) weg t.w.v. €139,95.

Doe heel simpel mee via onze social media of stuur een mailtje naar info@mannenstyle.nl met als onderwerp ‘Duffel’.

Succes en de winnaar maken we eind deze maand bekend! 

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram