Begin 2017 met een reis en de Thule Subterra: de luxe reistassenlijn voor de stijlvolle reiziger

Thule Subterra reistassen heren

Begin 2017 met een reis en de Thule Subterra: de luxe reistassenlijn voor de stijlvolle reiziger

De Thule Subterra collectie heeft luxe reistassenlijn voor de stijlvolle reiziger

Thule Subterra reistassen heren

Het nieuwe jaar start perfect met de Thule Subterra: de luxe reistassenlijn voor stijlvolle reizigers, en een weekendje weg. Maak nu kennis met de Thule Subterra collectie!

Natuurlijk, de drukke decembermaand is net afgesloten, dus 2017 starten met een tripje is wellicht een utopie. Echter, dit jaar brengt natuurlijk nieuwe vakantiedagen en dus gaat de focus langzaam richting de aankomende reis. Waar gaan we heen?

Thule Subterra LuggageWat vaststaat; waar we ook heen gaan, goede reisbagage is altijd belangrijk. Voor hen die bij het kopen van hun reistassen graag kiezen voor comfort, kwaliteit én uiterlijk, zonder gek te doen in prijs, komt het Zweedse merk Thule komende maand met Scandinavisch design op wielen.

De Thule Subterra collectie biedt een complete lijn van stijlvolle reistassen en trolleys, voor de liefhebber van minimalistic en smart desigs – wij dus!

‘De Thule Subterra tassenlijn oogt exclusief en geeft in uitstraling die luxe ’touch’ als je op reis bent’

Bij de Thule Subterra-lijn staan een aantal eigenschappen centraal. Het reistassen- en koffermerk streeft namelijk slimme oplossingen, ease of use, hoge kwaliteit en clean design na. De reistassenlijn is ontworpen door het meermaals onderscheiden designteam van Thule en dat zien we goed terug in de allure van de collectie.

Smart design: Comfort is voor elke reiziger belangrijk. Slim ontworpen bagage is dan voornaam en daarom beschikt de Thule Suberra-collectie over smart features, zoals bijvoorbeeld een compression board (een tussenschot) dat ervoor zorgt dat je zonder kreukels in je kleding op je afspraak verschijnt. Ideaal voor business trips!

Veelzijdig gebruiksgemak: Diverse Thule reistassen zijn tevens voorzien van multifunctionele features, zoals de innovatieve 2-in-1 oplossing. Hiermee is het mogelijk de rolkoffer als één ruimbagage-item in te checken, óf als twee kleinere handbagagestukken. Perfect dus voor zowel business- als citytrips. Denk aan een weekendje weg met vrienden of speciale dame!

Hoge kwaliteit: Thule heeft als producent van reisbagage de reputatie hoge kwaliteitsproducten te leveren en hanteert dan ook de strengste normen voor het testen van alle producten. Dankzij het gebruik van luxe materialen, is de Thule Subterra-lijn geschikt voor jarenlang intensief gebruik. Uitermate geschikt voor een wereldreis!

Thule Subterra Lugage infographic

Clean look: We selecteren met zorg hoe we eruitzien en een reistas of koffer die aansluit bij jouw stijl is natuurlijk mooi meegenomen. De Thule Subterra-collectie beschikt over een verfijnd en clean ontwerp dat smaak uitstraalt. Écht Scandinavisch design, dus minimalistisch en zo geschikt voor vrijwel alle kledingstijlen.

De Subterra-lijn is vanaf februari in drie kleuren beschikbaar en verkrijgbaar voor een verkoopadviesprijs variërend van € 119,95 voor de 23L backpack tot € 349,95 voor de 56L rolling duffel. Check dus binnenkort de Thule verkooppunten en de Thule website!

Fijne vakantie alvast!

Thule Subterra Luggage

Thule Subterra lugage review

Thule Subterra lugage review

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram