Festival Preview: Into the Woods dit weekend voor het eerst in Amsterdam tijdens ADE

Into the Woods ADE Weekender

Festival Preview: Into the Woods dit weekend voor het eerst in Amsterdam tijdens ADE

Legendarisch festival voor het eerst bij het Amsterdam Dance Event. Welkom Into the Woods ADE!

Into the Woods ADE Weekender

Enkele weken geleden bewees Into the Woods wederom waarom het jaarlijks één van sterkste festivals van ons land is op het gebied van techno en house. Van heinde en verre kwamen feestgangers naar het Amersfoortse bos voor de 2017 editie. Komend weekend staat het ADE debuut op het programma!

Into the Woods is voor de kenner allang geen onbekende meer. Het is immers niet voor niks dat de kaarten voor dit populaire festival altijd binnen luttele seconden uitverkocht zijn. Iedereen wil de dromerige wereld die het festival biedt een keer meemaken.

Tijdens het komende Amsterdam Dance Event – dat woensdag 18 oktober van start gaat – zal het festivalconcept voor het eerst neerdalen in onze hoofdstad.

Komend weekend zijn de NDSM-werf en het gebied rondom Noorderlicht het decor voor de allereerste Into the Woods ADE editie. Vijf overdekte podia, waaronder de ITW loods, tenten en bijzondere bouwwerken zullen festivalgangers betoveren.

Kleinschalige area’s staan centraal waar bezoekers van 12:00 ‘s middags tot 23:00 ‘s avonds losgaan. Twee dagen lang wordt NDSM-werf overwoekerd met een overdaad aan impulsen en creativiteit“, aldus de organisatie.

De volledige line-up biedt het beste op het gebied van techno en house. Twee dagen lang kunnen muziekliefhebbers genieten tijdens ‘Into the Woods ADE Weekender’.

Op vrijdag 20 en zaterdag 21 oktober komen namelijk ruim 61 DJ’s en livebands naar de NDSM-werf, waaronder Nightmares on Wax, Colin Benders, Soundstream, Otzeki, Stavroz, Robag Wruhme, Quantic, Rampue, Haeken en Palmbomen II.

De zaterdag en weekendkaarten zijn officieel uitverkocht, maar Ticketswap biedt hiervoor oplossing! Voor de vrijdag zijn nog kaarten beschikbaar.

Post a Comment

#Volg ons op Instagram