Vaderdagtips: High Performance tools voor hem & gepersonaliseerde producten

Vaderdagtips gepersonaliseerde cadeaus

Vaderdagtips: High Performance tools voor hem & gepersonaliseerde producten

Wij hebben twee Vaderdagtips: high performance grooming tools van Tweezer of gepersonaliseerde cadeaus!

Vaderdagtips gepersonaliseerde cadeaus

Zondag is het Vaderdag en dat betekent dat we iets moois voor pa moeten halen. Geef dit jaar iets waar hij wat aan heeft! Wij hebben een tweetal tips voor je..

De essentie van Vaderdag is natuurlijk aan je vader laten blijken dat je hem waardeert. Een speciale dag waarop we extra stilstaan bij de stress die pap in het heden en verleden door ons heeft gehad.

Aangezien we iets willen aanschaffen dat relevant en bruikbaar is voor hem, kun je enerzijds kijken naar iets dat praktisch is en anderzijds naar iets dat persoonlijk raakt.

Vaderdagtips Tweezer gear cadeau

Tweezer G.E.A.R. – High performance grooming tools voor hem

Tweezerman G.E.A.R. introduceert nieuwe gezichtsverzorging tools van top kwaliteit voor de perfecte grooming routine thuis of op reis. Een ideaal en praktisch Vaderdagcadeau waar pa wat aan heeft!

Met de nieuwe Nose Hair Trimmer werk je ongewenst neus- en oorhaar op een veilige manier in een handomdraai weg.
Het product is voorzien van een uniek design, waardoor het risico op een pijnlijke misser wordt uitgesloten.

De stoere Facial Grooming Set – bestaande uit het perfecte pincet, easy-to-use gezichtsschaartje en luxe scheerkwast mét standaard – zorgt voor de juiste grooming essentials ’that get the job done’ op elk gewenst moment.

Meer info en bestellen gaat via Tweezerman.nl!

gepersonaliseerde producten Vaderdagtips cadeau

Ook een gepersonaliseerd product voor pa kan heel tof zijn!

Personaliseren is misschien een cliché, maar dat is niet voor niks. Het werkt namelijk en je kunt er creatieve dingen mee creëren. Een ludiek gepersonaliseerd Vaderdagcadeau is dan ook een zekerheidje.

Wat dacht je bijvoorbeeld van een gepersonaliseerde tablet case, onderzetter of manchetknopen? De gepersonaliseerde mok is een klassieker die je misschien overslaat, maar er zijn tegenwoordig talloze opties waarbij je jouw eigen hoofd (of iets fraaiers) op iets bruikbaars kunt zetten. Op die manier kijkt pa altijd tegen je aan en beseft hij direct dagelijks hoe gaaf jij bent.

Extra Vaderdagtips

Andere potentiële Vaderdagcadeaus die het altijd goed doen zijn speciaalbieren en fraaie flessen drank. Kies bijvoorbeeld voor THE SUB Vaderdagbundel met extra korting of (win) een mooie fles Courvoisier cognac!

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram