Schenk pa komende Vaderdag wat hij verdient met THE SUB!

Vaderdag THE SUB korting

Schenk pa komende Vaderdag wat hij verdient met THE SUB!

Met Vaderdag in aantocht hebben wij de perfecte Vaderdag aanbiedingen van THE SUB voor je op een rij gezet.

Vaderdag THE SUB korting

Wist je dat men gemiddeld 75 procent meer besteedt met Moederdag dan met Vaderdag? Ondanks dat Vaderdag minstens zo bekend is, krijgt de dag om pa in het zonnetje te zetten lang niet zoveel aandacht. Dit moet veranderen mannen!

Laten wij als mannen het voortouw nemen om pa dit jaar de aandacht te geven die hij verdient. Te lang heeft Vaderdag in de schaduw gestaan van Moederdag, dus 18 juni a.s. gaan we dit goed maken met een mooie geste. Ditmaal geen cadeau dat in een lade verdwijnt of onderaan de stapel in de kledingkast.

Het goed maken dien je natuurlijk te doen met iets waar pap iets aan heeft: THE SUB Bundle. Eerlijk is eerlijk, pap is al zijn hele leven gek op een gekoeld biertje en dit zal ook nooit veranderen. THE SUB BUNDLE is het ideale cadeau, want deze stijlvolle bundel met kwaliteitsbier, thuistap en unieke glazen komt met een wereldbier naar keuze. Kies voor de Heineken, Affligem of Wieckse TORPS!

THE SUB Vaderdag korting

Voor het optimale resultaat herinner je pa trouwens eerst aan een streek van je van vroeger. Vertel hem dat je dit nog steeds wilt goed maken. Zo weet hij dat je het niet vergeten bent en maak je de waardering voor hem op Vaderdag persoonlijker. “Weet je nog die ene keer dat jullie weg waren en ik thuis een feestje gaf? Ik heb dat altijd nog goed willen maken..”

Schenk pa vervolgens het perfecte tapbiertje voor thuis, met behulp van de zeer aantrekkelijke Vaderdag aanbiedingen van THE SUB. Deze voordelige bundels zijn verkrijgbaar in drie uitvoeringen, met allen THE SUB Black Edition. Deze KRUPS thuistap komt in een schitterende zwarte uitvoering, dus hij staat ook nog eens heel chic in het keukeninterieur. Weet je zeker dat ma er ook blij mee is!

De drie Vaderdag bundels bestaan uit:

Post a Comment

#Volg ons op Instagram